Mit gondoltok rólam, hogy engedem a férjemet pókerezni?
At gondolom, hogy azzal hogy játékgépezni megtíltottad nem vagy rossz feleség, söt segítettél neki leküzdeni egy szenvedélybetegségét.
Azért vigyázz az online játékokkal is mert egyrészt elfajulhat és megint pénzért játszik, de ha nem is pénzért, akkor lehet hogy annyi idöt tölt elötte, hogy a család rovására megy.
Nekem a férjemnek is volt online játék szenvedélye, de sikerült megoldanunk.
3-s vagyok.
Nálunk az volt a durva hogy hazudott is a férjem.
Mindketten nagyon magas keresettel rendelkeztünk, és külön bankszámlánk volt. Férjem nagyon spórolos ember amúgy.
Mikor megismerkedtünk akkor csak pókerezett, és ö sem pénzért, vagy max 0,50 centekért. Aztán én találtam egy online játékot amire töltöttem fel bankszámlámról 10€-t. Soha többet nem töltöttem, és volt rajta már 30€-m. Hónapok alatt nyertem-vesztettem össze, de úgy voltam h0ogy ha 1x vesztettem akkor hetekig nem is játszottam.
Aztán a férjem is elkezdett rajta játszani, és mikor 1-2 € volt már rajta nagyon mérges lettem, hogy miért játsza el az én pénzemet. Erre azt láttam hogy mindig van rajat 20-30€ körül. Csak hogy egyszer elmentem a bankomba bankivonatért és ott volt hogy több száz euró ment el erre az online játékra. Elmondta hogy nem tudott ellenállni és mindig töltötte a számlát mert csak veszített. Megigáerte hogy abba hagyja. Mondtam neki hogy ne hazudjon, mondja meg ha töltött és akkor tudok segíteni, akkor nem leszek mérges. Aztán pár hónap múlva asztalon hagyta az ö bankszámla kivonatját amin megint több száz euró volt erre a játékra, de most az ö számlájáról. Na ekkor mondtam meg neki, hogy még egy hazugság, eltitkolás és én lépek. nekem erre nincs szükségem. Innetöl minden hónapban megmuatatta a bankszámláját. most is játszik, de mindig az ingyenes részével, és már nem akar pénzért. valahogy észre vette, hogy butaság pénzért játszani. pókerezni már régóta nem játszik. Ami már 2 éve kb nagy mániája az a Farmaráma. Erre annyit költött hogy vett egy programot ami automatikusan csinálja neki meg a dolgokat. ès ez lett a hobbija. farmaráma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!