Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 32 éves fiamat meg akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

32 éves fiamat meg akarom nősíteni, hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

élt egy nővel évekig -szétmentek-azóta nőgyűlölő.

UNOKÁT AKAROK!!!!!!!

2014. máj. 30. 10:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%

"26,27: szerintem direkt vitázik. :D:D:D"

Persze, hogy direkt vitázok. :-) Olyan kérdéseknél szoktam, amikor nagyon egyformán béget a csorda.

Azon kívül, hogy szórakoztat, legalább visszavesznek a szélsőségesek indulat válaszokból.

2014. máj. 30. 13:49
 32/38 anonim ***** válasza:
Itt te vagy a szélsőséges, de úgysem veszed észre... :D
2014. máj. 30. 13:53
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

"Itt te vagy a szélsőséges, de úgysem veszed észre... :D"

Én empatikus vagyok. Nálam a "unokát akarok" nem zaklatott úgy fel, mint bikákat a vörös posztó. Higgadtan értékeltem a helyzetet és úgy gondolom, hogy jobb egy kicsit megnyaggatni a srácot, mint még egy loosert rádobni a társadalomra.

2014. máj. 30. 14:04
 34/38 anonim válasza:

Szerintem nem kéne beleszólni, mert attól nem lesz unoka.

Az is lehet hogy nem a nőket szereti..... ki tudja.

Majd lesz nője, de lehet van is, csak nem akarja bemutatni, mert már mindjárt az unokát látod benne.....

Fiatal még a fiad, lehet majd 40 éves lesz mikor gyereke lesz.

De amúgy hiába jön össze egy lánnyal attól még nem biztos hogy lesz is unoka mindjárt, lehet majd 10 év múlva, mert nem fognak azonnal gyereket akarni, amikor meg már igen, lehet nem jön olyan hamar, szóval még vagy 5-6 évig tuti nem lesz.

Ha kamu a topic akkor azért, ha nem kamu akkor azért foglald el magad valami mással, mert nagyon unatkozol.

2014. máj. 30. 16:10
 35/38 anonim ***** válasza:
Scythian! Ez most komoly,hogy így gondolkodsz?
2014. máj. 30. 18:21
 36/38 anonim ***** válasza:

Alapvetően Scythian abban téved, hogy az igazi szülői szeretet a GYEREKE érdekeit helyezi előtérbe, önzetlenül. Egy igazán szerető anya azt is el tudja fogadni, ha a gyereke úgy dönt, nem lesz unoka.

Viszont az, hogy valaki kívülről megmondja neki hogy hogyan élje az életét, nem a fia érdeke. Egy egészséges felnőtt férfinak már tudnia kéne mit akar az élettől. Nevelni meg nem 32évesen kéne elkezdeni, ez a hajó már elment.

Határozottan a házasságról beszél, nem arról hogy a fia hogyan legyen boldog, hogyan találjon vissza a bizalomhoz vagy hogy hogyan segítsen neki túllenni a szakításon.

2014. máj. 30. 18:37
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Scythian!

Van egy hírem!Te nem vagy igazi szélsőséges! :)

De ismerem amit Te csinálsz,hisz valamennyire jómagam is ilyen vagyok :) De nem értem hol láttad hogy háborognak az emberek? :)Csak egy részük,de a véleményük igen is ugyan az.

Amúgy Te mi az amit tanácsolnál ennek a néninek?Hogy csináljon unokát? :) Amúgy az ilyen kérdésekért mikor sok válasz is jön rá arra kap valaki jutalékot? :)

Írtad hogy szerinted elfogadott ha vigaszt valaki az anyukánál talál,jó aláírom nem elképzelhetetlen,de egy felnőtt férfi nem így működik!Egy nőnél lehet hogy ez így menne,de a férfiak azért nem szaladnak minden bibi miatt haza!Ha ez így is van akkor az elég gázul hangzik,akkor lehet hogy ott a fütyi mellé egy nuni is jár hogy szépen fogalmazzak :)

Amúgy mire ez a fennhéjázás? Mindenki birka ?Ha mindenki az akkor Te is az vagy mert leállsz itt vitatkozni tök értelmetlenül.Nézzed inkább valamelyik női sorozatod!Az talán megnyugtat,vagy lefoglal! :)

2014. máj. 30. 20:55
 38/38 anonim ***** válasza:
Na,az ilyen önjelölt nagymamák ihlették meg a meseírót mikor a Jancsi és Juliskánál az "öreg néni" egy gonosz boszorkány volt:)
2014. nov. 5. 00:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!