Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveszíthetem a fiamat? Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszíthetem a fiamat? Többi lent.

Figyelt kérdés

A férjemmel többször megpróbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat, nem ment, nem tudom/tudjuk tovább húzni a válást. Ma beadnám a papírt, viszont tegnap este teljesen másképp beszélt, mint eddig.

Eddig mindig azt mondta, hogy vihetem a gyereket, ő úgyse lesz kíváncsi rá a válás után, tegnap pedig közölte, hogy harcolni fog érte, mivel én még GYES-en vagyok, el is fogja venni tőlem.

Neki tulajdonképpen semmi nincs a nevén, nekem egy autóm van.

A ház amiben lakunk a szüleimé és ők támogatnának anyagilag, amíg a fiam nem megy óvodába és nincs munkám.

A férjem eddig folyamatosan le se tojta a közös gyermeket, minden nap csak beígért neki valamit, hogy holnap ez lesz, meg az lesz, ha rábíztam a gyerkőcöt annyit volt vele, még 2 utcát bicikliztek az anyósomékhoz, és már ott is hagyta, én a szomszédba nem megyek el nélküle.(hozzáteszem, nem lepasszolom apukának a gyereket, csak szerettem volna, ha egy kicsit apukával is lesz, hogy legalább egy kicsit kötődjön hozzá)

A párom megkeresi egymaga azt, amit máshol 2 ember, tehát anyagilag jóval előttem jár. Viszont a 2 éves fiam sokszor mondja nekem is és az apjának is, hogy apát nem szereti.

Elveheti a fiamat?

2014. ápr. 22. 06:57
 1/7 roli1108 válasza:
A magyar joggyakorlat nagyon anyapárti.Nem sok esély van arra,hogy a gyerekedet nála helyezzék el még akkor sem ha anyagilag sokkal jobban áll mint te.Nincs mitől félned.Szinte biztos,hogy te kapod meg a felügyeleti jogot.Ahhoz,hogy ez ne így legyen valami nagyon durva dolognak kéne történnie.Teszem azt alkoholista vagy drogfügő lennél netán prosti.Mivel gyanítom,hogy ezek egyike sem áll fenn nálad ezért bátran állhatsz az elhelyezési per elé mert biztosan a te javadra döntenek.
2014. ápr. 22. 07:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Röhögd ki.Dehogy kell neki gyerek.Avval csak gond van.Boszuskodik,kemény fiút játszik.Nem jelent semmit gyesen vagy.
2014. ápr. 22. 07:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Vicces a férjed. A te házadban éltek, mindegy, hogy Gyesen vagy, te vagy az anyja, 99%, hogy nálad is helyezik el. Sztem is csak keménykedik. Ilyen hozzáállással tuti nem akar egyedülálló szülőként vagy a nőjével gyereket nevelni. Egyébként nagyon szomorú ez a hozzáállás.
2014. ápr. 22. 08:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerinted otthon fogja nevelni a gyereket és elmegy gyesre?

Pontosan ugyanezt tudja a bíróság is.

Nem kell parázni.

2014. ápr. 22. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Nyugodj meg kedves Kérdező! A férjednek semmi esélye, hogy elvegye Tőled a gyermekedet!
2014. ápr. 22. 10:01
 6/7 meme23 ***** válasza:
42%
Ilyen még csak eszedbe se jusson, hogy elveszítheted a fiadat. A férjed csak fenyegetőzik. Esélye 0!
2014. ápr. 22. 10:16
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Beadtam a papírokat, aztán felhívott, hogy mit mondtak, hogyan tovább.

Azt mondta, hogy ő már beszélt ügyvéddel és elég sok esélye van elvenni a fiam, mivel nincs munkám. Viszont bent a bíróságon aki megírta a papírokat és segített azt mondta nincsen mitől félnem, a fiamat nem vehetik el, mert apuka úgysem tudná ellátni a munkája miatt.

Köszönöm mindenkink még egyszer!

2014. ápr. 22. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!