Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családi kapcsolatunk a párommal kiegyensúlyozott. Szinte mindenben egyetértünk. Egy kérdésről azonban néha vitatkozni szoktunk. Nektek mi a véleményetek?
# 11, bocsi de cáfollak. Nem vagyok se ribi, se k-rvás, ám ha egyéjszakásra került a sor, soha sem azt vizslattam, hogy milyen szinten áll, és hogy hogyan tudna szponzorálni vagy mi lehet az egészből. Tudod mi kell nekem, ha szexéhes vagyok? Farok. Egy faroknak meg nem kell gazdagnak lenni, és semmit sem várok el tőle a továbbiakban. Az a dolga, hogy kielégítsen és ennyi.
Akikkel komolyan terveztem az már teljesen más tészta, de egy sima egyéjszakásba, könyörgöm ne lássunk már többet bele mint ami. Nekem a farka kell, neki a puncim. Ennyi. Nincs itt semmiféle elvárás, csak kölcsönös önkielégítés.
Hát ez keresztényeknél egyszerű mint az aritmetika.
De hogy nézze ezt egy hithű moszlim? Mert itt a sor geometrikussá válik.
Mert ha csak egy alkalommal lépek félre az négyszeres megcsalásnak számít, mert négy feleségel kel szorozni akiket megcsaltam. Ha viszont csak egy feleség csal meg az csak egy negyed megcsalás lenne? És ha mind félre lépne, akkor egyszer lennék megcsalva, vagy négyszer?
Ezért végtelen Allah (áldassék a neve) bölcsessége, hogy a próféta (az Úr áldja és adjon neki békét) megtiltotta a hűtlenséget.
Kerdezo ez megint egy ujabb fejezet a konyvedbol?
Maskor eloszor leirod a kitalalt kerdest mint ferj azutan mint feleseg, egyszer valaszolsz magadnak ferfikent majd nokent. Most latom hogy egyszerusitettel es ugy irtad le hogy mindaketto vagy :)
A válaszokat nem olvastam el, csak amit a kérdező írt.
A megcsalás mindenképp bűn, de el tudom képzelni, hogy vannak enyhítő körülmények. És ez független attól, hogy melyik fél követi el.
Lehet :-)
Ma olvastam egy választ itt gyk-en, ami nagyon hasonlít az én véleményemre.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
16-os válasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!