Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kell ápolni a kapcsolatot a párunkkal ha van gyerek?
Igen utolsó csak amikor gyereket vállal az ember tudja, hogy egy időre erről lemond. 1,5 év még semmi, ha ez ekkora probléma akkor baromira korai volt még a gyerekvállalás.
Pont erre mondják, hogy gyerek előtt kell kiélni ilyeneket.
Zalamegyèben lakunk.Bence,nem tudom ki vagy,de hogy ennyire àtlàtod a helyzetet,az hihetlen.Sok mindenre ràvilàgítassz amit èn csak most igy làtok.Sajnos tènyleg sokat lelkizek emiatt a dolog miatt.Nem tudom,hogy èrhetnèm el,hogy leperegjen rólam az egèsz.
Utolsónak:Nem volt korai a baba.Èn 31vagyok pàrom 34. 8ève vagyunk együtt,ès csak 3 èv prôbàlkozàs utàn jött össze a bèbi.Hidd el mindent kipróbàltunk amit szerettünk volna,kibuliztuk magunkat stb.Arra nem is vàgyunk màr.Nagyon sytesszesek a mindennapjaink,folyton problèmàkat oldunk meg stb.Szerintem minden csalàdban ràfèrne anyàra apàra egy fèl nap amikor ketten elmehetnek valahovà.
Örülök ha segít amit olvasol.
Már az is segítség ha hármasban elmentek láblógatni. Hidd el már csak a változatosság is gyönyörködtet.
Észnél kell lenni de rengeteg problémára van megoldás.
Hogy könnyebben menjenek a dolgok ezt olvassátok el [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!