Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig kell titkolni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell titkolni egy gyerek előtt az új kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Nálatok, hogy zajlott? Meddig nem akart megismerni a párod gyereke?
2013. aug. 5. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem amig nem stabilizálódik benned az, hogy a másik emberrel akarod leélni az életed, vagy legalábbis akkor amikor már totálisan biztos vagy abban, hogy az adott illető hosszútávú kapcsolatnak igérkezik.
2013. aug. 5. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmiképp se akkor mutasd be mikor már a házasság gondolata van vagy ilyesmi,mert ha nagyon rosszban lesznek, vagy a pasi esetleg rosszul bánik a gyerekkel (valljuk be sokszor van ilyen) akkor neked választani kell és az nehéz
2013. aug. 5. 22:01
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
Semeddig nem KELL titkolni!
2013. aug. 5. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a gyerekeknek elég hamar be lett mutatva a barátom, mivel nem fekszem össze hetente mással. Ha nálad sem az van, hogy kéthetente új ember van melletted, akkor nyugodtan rögtön az elején bemutathatod mint egy barát, akivel jól érzed magad, aztán majd kiderül.

Sőt szerintem jobb is az elején ha megismerik egymást, mert ha nagyon nem jönnek ki egymással, akkor sajnos nem lesz hosszú életű a kapcsolat.

2013. aug. 6. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!