Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakitsam meg vele a kapcsolatot?
12 ev utan, 3 eve elvaltam. Kozos gyerekunk nem volt. Azert valtunk, mert nem mukodott mar a vegefele, es a celjaink elteroek voltak. Nem haraggal valtunk, normalis viszonyban mentunk szet.
En azota ujra ferjhezmentem, boldog kapcsolatban elek, de idonkent egy-egy emailt valtunk, telefonon beszelunk, erdeklodunk, hogy alakul a masik sorsa.
Tegnap hazajottem latogatoba Magyarorszagra, es felhivtam. Nem vette fel.
Egy oraval kesobb megtudtam, hogy epp ott volt a baratnoje, es a lany teljesen kiakadt, a hiszteriaig felhuzta magat azon, hogy en hogy merek telefonalni, es biztosan a szeretoje maradtam a volt ferjemnek.
Koveteli, hogy azonnal szakitsa meg velem a kapcsolatot.
Tenyleg ennyire gyanus, ha a volt hazastarsak normalis kapcsolatban maradtak? Tartsam akkor tavol magam a volt paromtol, csak mert a baratnoje nem bizik senkiben?
Teljesen mindegy, hogy te mit akarsz.
Ha a volt férjednek annyira fontos a csaja, akkor úgyis megszakítja veled a kapcsolatot.
Ha meg nem akarja megszakítani, akkor te ne foglalkozz a nőjével. Nem neked kell elviselni a hisztériáját.
A lényeg, hogy ebben a pasi dönt.
Vegulis tenyleg furcsa lehet ebben a vilagban az, hogy exek jo kapcsolatban maradtak, ezert valamilyen szinten meg tudom erteni a reakciot.
De nem szeretnenk megszakitani a baratsagunkat egy ilyen miatt. Egy kicsit most a hatterben fogok maradni.
A 11-essel értek egyet. A reakciója lehetett túlzó a barátnőmnek, de én is mondtam a férjemnek, hogy zavar, ha exneje követi a közös életünket (közös gyerekük nincs).
Nem kell rosszban lenniük, de az végetért, én személyesen nem tartom egészségesnek az összekötve maradást.
Én szerettem az exeimet, nem haragszom rájuk, de nem maradtak részei az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!