Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nők vagy férfiak állnak többségben lelkiterror alatt?
Hát én ismerek olyan nőt akit bántottak.
Am én fizikai terror alatt is álltam anno.
Mondjuk azt mondják h a nők kegyetlenebbek, bár mihez képeset. Pl az én torkomhoz már kést is szorítottak.
25 F
Nem egy pasi a többiek meg körbe állták.
De ettől nem éreztem magam jobban.
A nők hosszabb távon, a férfiak többször.
Nagyon durva általánosítás lesz, amit mondok, de szerintem sok helyzetre igaz. A nők sokkal többször zsarolják érzelmileg a férfiakat egy kapcsolatban, de a férfiak hajlamosak hamarabb beadni a derekukat és saját kedvük ellen cselekedni, csak hogy elkerüljék a feszültséget.
Mivel a férfiak jellemzően szókimondóbbak, praktikusabbak és egyenesebbek, mint a nők, ők kevesebbszer élnek vagy próbálnak élni ezzel a "módszerrel", de a nők tudják, mire megy ki a dolog, ezért nagy feneket kerítenek neki, hosszasan sopánkodnak miatta - végül addig forgatják a dolgot, míg megint ők válnak érzelmileg zsarolókká.
Miközben sajnáljuk a nőket, ne felejtsük el, hogy egy nő könnyebben ki tud lépni egy rossz házasságból, mert a bíróság szinte mindig neki ítéli a gyereket, és a lakáshasználati jogot.
Egy pasi, ha nem akarja elveszíteni a gyerekeit, és nem akar albérletbe menni, akkor kénytelen tűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!