Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismersz olyat, akiről tudod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismersz olyat, akiről tudod, hogy nem szerelemből kötött házasságot? Mi volt az oka, mi lett a végkimenetele a dolognak?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm szerint férjemmel mi "ritka csodabogarak" vagyunk, mert szerelemből házasodtunk. Nekem meggyőződésem, hogy a ma köttető házasságok nagyja szintén szerelmi házasság. Naiv lennék?

2014. máj. 20. 15:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%

Rokon, a férjem testvére. Csak azért házasodott hogy legyen egy fix pont az életében. Nem szerette a pasit, mai napig sem szereti. Az egész kapcsolatuk alatt csalta. Sokat veszekedtek is. Az esküvő előtt egy héttel még a csaj hezitált...nem tudta hozzámenjen e. Végül hozzáment.

Nyáron lesznek 4 éves házasok. Már többször szétköltöztek, majd újra össze. A csaj továbbra sem szereti a férjét. A férje régen szerette, de amióta megtudta hogy voltak megcsalásai, azóta ő is csalja a feleségét. Kb felváltva bukik le hűtlenséggel, egyszer az egyik, egyszer a másik. Rengeteget veszekednek. Anyósom forrásaiból azt is megtudtuk a férjemmel, hogy már sokszor volt anyázás, lökdösődés is a veszekedések alkalmával.

Nem vagyok jós. A végkimenetel kérdéses. Vagy megunják és elválnak, vagy szenvednek egymás mellett...annyi biztos hogy a lányon amióta én a családba kerültem, 1x nem láttam egy őszinte mosolyt sem. A pasin is évek óta nem...

2014. máj. 20. 15:39
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Én olyanokat ismerek, akik azért házasodtak mert jött a baba. Rokonom is így volt, bár ő szerelmes volt a párjába, csak a pasi nem volt szerelmes. Ez olyan feles megoldás.

Baba miatt összeköltöztek, már megvolt amire sikerült, majd született még egy közös gyerek.

Olyan semmilyen együttélés, én a szerelemnek nyomát se látom. 8 éve vannak együtt, bár én egy évet se adtam volna nekik. Úgy látszik merő rosszindulat volt részemről a bizalmatlanság.

Azért tudom, hogy a pasi nem volt szerelmes, mert együtt közölték a híreket. A pasi mondja először alapon, közölte, hogy szereti a rokonomat, de nem úgy, nem szerelemmel. Utána jött a pozi teszt, mindez 4 hónapos ismeretség után. Mi lesz a vége, ki tudja.

2014. máj. 20. 15:39
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem sokan nem szerelemből házasodnak. Ennek általában az az oka, hogy szeretnének családot, gyereket, viszont nem jön a várt szerelem. A biológiai óra viszont ketyeg. Szóval ha akad egy elfogadható, akkor összeházasodnak. Hogy ez jó vagy nem jó, azt majd az idő eldönti.
2014. máj. 20. 15:42
 14/24 anonim ***** válasza:
61%
A fiatal nő a fiatal ügyvédhez költözött, mert menekülni akart otthonról (egy részben az apa alkoholizálása, az anya feltűnési viszketegsége miatt rossz családból). Megjegyzendő, hogy korábban már több hasonló laza kapcsolata volt. Pár év együttélés után a most már feleség belevágott egy másik felsőfokú tanulmányba, hiszen az ügyvéd férj eltartotta, kocsit vett neki, takarítónőt járatott. Feltehetően a lelki nyomás miatt a feleség szült egy gyereket, majd a gyerek 3 éves korában elköltözött egy újonnan beszerzett szeretőjéhez, aki szakmai karrierje szempontjából előnyösebbnek mutatkozott. A gyerek közös felügyeletében megegyeztek a volt férjjel, majd el is váltak. A volt férj a házasság majd a válás alatt beszerzett egy gyomorfekélyt.
2014. máj. 20. 15:45
 15/24 anonim ***** válasza:
17%

#2!"A volt feleségem. Csak pénzért nősült." Nem is csoda a válás. (feleség? nösül?)

Kérdezö: A ma "köttetö" jellemzöen nem szerelmi (LEHET FELHÁBORODNI!), mert amig eljutnak a házasságig addigra már rég kihült a nagy szerelem, maradt a megszokás stb.

2014. máj. 20. 15:45
 16/24 anonim ***** válasza:
Ismerek, az exnejemet, aki ra nehany honapjara felrugta az egeszet.
2014. máj. 20. 15:50
 17/24 anonim ***** válasza:
27%
A kérdés megválaszolásához, kedves kérdező, először azt kellene definiálni, hogy mi a szerelem.
2014. máj. 20. 16:02
 18/24 anonim ***** válasza:
87%

Legjobb barátnőm és férje.

Barátnőm félt, hogy senki se fogja szeretni (köszönet a kedves szüleinek) és hozzáment az első férfihez, aki kikezdett vele.

A férje rendszeresen megalázza, sértegeti, szolgának tartja, de a barátnőm nem fogja elhagyni, mert fél hogy örökre egyedül marad.

2014. máj. 20. 18:56
 19/24 anonim ***** válasza:
87%

Igen, rokonom. A csaj azért ment férjhez, mert ezt várta tőle a családja, mert "benne volt a korban" (25 évesen!). Amúgy a férje is azért vette el, mert tőle is ezt várta a saját családja, úgyhogy összeillenek.

Azóta eléldegélnek egymás mellett, lényegében egymástól függetlenül.

Számomra ők az elrettentő példa, hogy mit NE tegyek.

2014. máj. 20. 19:09
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

A szüleim. Anyàm nem szerette apàmat, de sajnos teherbe esett velem, édesapàm viszont meg akart engem tartani, igy elvette anyàmat. Nagy hiba volt, mert nem illettek össze, anyàm ivott, bàntotta édesapàmat, majd miutàn megszülettem, engem is. Elvàltak, muter vitt mindent, maradtam a terrorban...

a minap kiderült biztos forràsbol az is, hogy anyàm sosem szeretett...

Lényeg, hogy vannak ilyen "pàrok". az én férjem sem az igazi nekem, volt nagyobb szerelmem, de szokàs szerint eldobott csak. Mint mindenki màs. A férjem viszont szuper tàrs, nagyon jo apa:))Nagyon szeretem:))

2014. máj. 20. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!