Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismersz olyat, akiről tudod, hogy nem szerelemből kötött házasságot? Mi volt az oka, mi lett a végkimenetele a dolognak?
Rokon, a férjem testvére. Csak azért házasodott hogy legyen egy fix pont az életében. Nem szerette a pasit, mai napig sem szereti. Az egész kapcsolatuk alatt csalta. Sokat veszekedtek is. Az esküvő előtt egy héttel még a csaj hezitált...nem tudta hozzámenjen e. Végül hozzáment.
Nyáron lesznek 4 éves házasok. Már többször szétköltöztek, majd újra össze. A csaj továbbra sem szereti a férjét. A férje régen szerette, de amióta megtudta hogy voltak megcsalásai, azóta ő is csalja a feleségét. Kb felváltva bukik le hűtlenséggel, egyszer az egyik, egyszer a másik. Rengeteget veszekednek. Anyósom forrásaiból azt is megtudtuk a férjemmel, hogy már sokszor volt anyázás, lökdösődés is a veszekedések alkalmával.
Nem vagyok jós. A végkimenetel kérdéses. Vagy megunják és elválnak, vagy szenvednek egymás mellett...annyi biztos hogy a lányon amióta én a családba kerültem, 1x nem láttam egy őszinte mosolyt sem. A pasin is évek óta nem...
Én olyanokat ismerek, akik azért házasodtak mert jött a baba. Rokonom is így volt, bár ő szerelmes volt a párjába, csak a pasi nem volt szerelmes. Ez olyan feles megoldás.
Baba miatt összeköltöztek, már megvolt amire sikerült, majd született még egy közös gyerek.
Olyan semmilyen együttélés, én a szerelemnek nyomát se látom. 8 éve vannak együtt, bár én egy évet se adtam volna nekik. Úgy látszik merő rosszindulat volt részemről a bizalmatlanság.
Azért tudom, hogy a pasi nem volt szerelmes, mert együtt közölték a híreket. A pasi mondja először alapon, közölte, hogy szereti a rokonomat, de nem úgy, nem szerelemmel. Utána jött a pozi teszt, mindez 4 hónapos ismeretség után. Mi lesz a vége, ki tudja.
#2!"A volt feleségem. Csak pénzért nősült." Nem is csoda a válás. (feleség? nösül?)
Kérdezö: A ma "köttetö" jellemzöen nem szerelmi (LEHET FELHÁBORODNI!), mert amig eljutnak a házasságig addigra már rég kihült a nagy szerelem, maradt a megszokás stb.
Legjobb barátnőm és férje.
Barátnőm félt, hogy senki se fogja szeretni (köszönet a kedves szüleinek) és hozzáment az első férfihez, aki kikezdett vele.
A férje rendszeresen megalázza, sértegeti, szolgának tartja, de a barátnőm nem fogja elhagyni, mert fél hogy örökre egyedül marad.
Igen, rokonom. A csaj azért ment férjhez, mert ezt várta tőle a családja, mert "benne volt a korban" (25 évesen!). Amúgy a férje is azért vette el, mert tőle is ezt várta a saját családja, úgyhogy összeillenek.
Azóta eléldegélnek egymás mellett, lényegében egymástól függetlenül.
Számomra ők az elrettentő példa, hogy mit NE tegyek.
A szüleim. Anyàm nem szerette apàmat, de sajnos teherbe esett velem, édesapàm viszont meg akart engem tartani, igy elvette anyàmat. Nagy hiba volt, mert nem illettek össze, anyàm ivott, bàntotta édesapàmat, majd miutàn megszülettem, engem is. Elvàltak, muter vitt mindent, maradtam a terrorban...
a minap kiderült biztos forràsbol az is, hogy anyàm sosem szeretett...
Lényeg, hogy vannak ilyen "pàrok". az én férjem sem az igazi nekem, volt nagyobb szerelmem, de szokàs szerint eldobott csak. Mint mindenki màs. A férjem viszont szuper tàrs, nagyon jo apa:))Nagyon szeretem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!