Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfejtenétek ezt nekem?
Nem is tudom, hogy hogyan irjam le vagy kezdjek neki egy ilyen hülyeségnek.
Megtaláltam a férjem alsónadrágját, egy olyan helyen,ahol dolgozik, (vállalkozó)egy másik helyiségben.Az eleje be volt keményedve, én spermára gondoltam, de a szagát nem tudtam kivenni, mert be volt fujva parfümmel.Kérdeztem a férjemet, mit keres itt az alsónemüje,(elég régóta nem került mosásra, feltünt,de nem foglalkoztam vele, nem is néztem utána)az volt a válasza, hogy fogalma sincs.Es remélte azt,hogyha megtalálom(õ látta, hogy ott van a másik helyiségben és ott is hagyta), nem ám ebbõl is problémát csinálok.Lefénykepeztem, hogy ne tagadja le, de a fotókat már nem találom a telefonomban.Erre is azt mondta, nem nyult a telefonomhoz..Biztosan a telefon magától törli idõként a fotókat.
Lehet, hogy önkielégítést végzett és szégyelli.
Ha szexelt volna valakivel, akkor szerintem letörli mielőtt visszahúzza az alsógatyát, vagy ha olyan lesz az alsógatya, akkor kimossa kézzel, mielőtt berakja a szennyesbe.
Mindenesetre fura.
Mégis miért fujta be parfümmel?Mondtam neki,ha az interneten néztél valamit, nem baj, de ne tegyél ugy mintha nem tudnál semmirõl.Azért fotóztam le,mert teszi a hülyét.
Amit nem értek,miért hagyta a szemeim elõtt?Valahonnan elõkerült az alsónemü egy idõ után, miért nem hozta fel a szennyesbe,miért nem öblitette ki és megszáritja és beteszi a fiókjába?Olyan mintha valami direkt lenne csinálva.Ha megcsalna, akkor nem a gatyája lenne olyan.
Ezt már kérdezted, akkor nem tudtad kimosni az alsónadrágjából a foltot, azóta mi lett, mosószer váltottál, vagy megtanultál mosni?
Te nem vagy egészen magadnál most sem! "Lefénykéoeztem". Megnyugtatlak, nem sokáig lesz férjed, aztán megszünnek az ilyen gondjaid!
19:10
Honnan szeded azt, hogy én kérdeztem?
Elõször tettem fel ezt a kérdést .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!