Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfejtenetek ezt? Fontos!
Sziasztok. Elkeszultem a rajzommal amit sajat otletre, egy ironijara alapoztam, szinten sajat, de erdekelne h kilehet e erteni belole. Szoval irjatok le h mire aszocial a kep. Jo lenne ha legalabb nagyjabol ertheto lenne. A vegen majd megmondom h mire a gondoltam. Koszi
Ja es nem er biralni a kep szepseget, nem erre vagyok kivancsi.
pedig Asotnak igaza van a lány elég unott képpel ül.
Szóval lehet h nem jól rajzoltad le!
Nahát, én ASOT válaszából pont ezt vontam le kérdező. De már igazából a kép megnézése nélkül is valami ilyesmire számítottam, és 1 Másodperc elég volt hogy meggyőződjek róla.
Az hogy x lány a macsó motoros stb csávót választotta a másik szuper jó lelkű, ultra figyelmes, mindenben jobb stb fiú helyett. És a szuper mega király srác meg nem kedves vele stb de neki meg még is ő kellet. Oh kegyetlen világ.
EZ AZ!!! HATOS MEGFEJTETTED!
Az otlet az volt h a modern szoke herceg a feher lovon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!