Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Privátban megfejtenétek nekem egy beszélgetést?
Figyelt kérdés
Illetve nem is megfejteni kellene, csak véleményt nyilvánítani..Elég tanácstalan vagyok, de szeretem az illetőt, és nem tudom, mit tehetnék, hogy mindkettőnknek jó legyen.Ide nem szeretném bemásolni, szóval azok írjanak, akiknek esetleg van kedvük/idejük privátban segíteni.Sokat gondolkodtam már ezen az egészen, néhány számomra fontos ember véleményét is meghallgattam, de egyre nagyobb a káosz a fejemben. Dióhéjban: 19/L, 24/F. A lány komoly(abb) kapcsolatra vágyik, a fiú inkább lazábban kezelné a helyzetet.2011. ápr. 6. 08:26
1/8 anonim válasza:
Én szívesen segítek :)
Írj privit.
2/8 A kérdező kommentje:
ja még anyni, hogy ide is írhattok nyugodtan, csak a konkrét beszélgetést nem szeretném itt közzétenni..
2011. ápr. 6. 08:32
3/8 anonim válasza:
OK. Küldd el és itt megkommentáljuk :)
4/8 anonim válasza:
Szerintem ettől az oldaltól nagyobb anonimitást sehol nem kaphatsz, de ha gondolod küldhetsz mailt.
5/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak elküldtem, az elsőnek viszont nem tudom, mert nem lehet neked privátot küldeni:(
Az előzményekben írtam, hogy bemásolom 2 régi levelemet is, de nem hagyta elküldeni, túl hosszú lett volna:D
2011. ápr. 6. 08:53
8/8 A kérdező kommentje:
Válaszoltam!:) Esetleg, ha van még jelentkező a 'feladatra', szívesen fogadom:D
2011. ápr. 6. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!