Megfejtenétek kérlek az álmomat?
Szerintem az a vörös hajú nő az te lennél 40 évesen.
Attól félsz hogy ez a fiú nem lesz a tiéd és más sem és még felnőttkorodban se lesz barátod.
Szerintem ezt akarja jelenteni de azt a társkeresős dolgot nemértem
Az én tisztánlátásommal így értelmezhető az álmod:
A vörös a harag, erős érzelmek színe általában.
Mostanság érzelmi válságban vagy, bizonytalan vagy döntéseidben ( labirintusban bolyongsz ).
Ugyanakkor a térkép a megoldás lenne, amit te is tudsz, csak nem akarod elfogadni mert bizonytalannak, tévesnek érzed. ( fel fog robbanni a hely ).
Mostanában úgy érzed elveszett benned valami lényeges, ez legyen akár egy tulajdonság, vagy pedig egy régi érzés-érdeklődés valami iránt. ( elhagytuk 3 osztálytársunkat )
Sokat élsz a múltban ( megtaláltad 3 osztálytársadat ), melynek igen erős kimenetele van mostani jelenedre nézve.
( elmondtuk nekik ). Igen itt nem mindent szó szerint kell értelmezni sokszor. :)
Kapaszkodsz az egyik régi, múltbeli érzésedbe és menekülsz az igazság elől ( Megfogtam az egyik fiú kezét és elfutottunk ).
Már igazság szerint szakadnál ki az eddigi múltadból, de valami visszatart. ( Próbáltam visszaemlékezni a térképre )
Elbújtatok valami mögé - ott lenne az orrod előtt a megoldás, hogy változtass mostani élethelyzeteden, és egyre közelebb a megoldás.
A vörös hajú nő a heves érzelmekre utal ( mostanság nagyon csapongnak érzelmeid ezt látom a tisztánlátásom segítségével - bizonytalanság, szétszórtság... ).
Igen ez már kicsit Te vagy... a másik éned, mely tanácstalan.
A lényeg: engedd el a múltad, élj a jelenbe és jobb lesz az életed! A megoldás előtted van két "arasznyival". ;)
Remélem tudtam segíteni.
Áldás: Laci
Te is tudod, hogy nem poén volt.
Remélem nem ijesztettelek meg... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!