Valaki megfejtené az álmomat?
1 hete nem beszélünk az exemmel,közös megegyezéssel egy ideig.Volt egy kérdés,amire nem kaptam felőle választ.
Az első álmom az volt vele múlt héten,hogy a discoban,ahol elutasított,békülni akart velem.Ezután felriadtam.
Visszaaludtam,utána egy suliba jártunk(amúgy is egy középiskolába),de ez az iskola az én régi általános iskolám volt,ahol menekült előlem,szó szerint kergettem,hogy válaszoljon a kérdésemre.
Ezután az álom után megkerestem és megkérdeztem,amit megakartam tudni,megbeszéltük,hogy szükség van erre a kis szünetre.
Utána is sokszor álmodtam vele,igaz,csak részleteket,de a mostani felkavart és igazából ez érdekelne,a többit előzménynek írtam le.
Megkeresett a régi lakásunkba (ahol Ő nem járt,ezzel a régi lakásunkkal sokat álmodok) és beszélgettünk.A szomszédhoz akartunk menni valamiért,nem zártam be az ajtót.Végül a város negyedbe kötöttünk ki,ahol ráparáztam,hogy anya mindjárt hazaér,és nyitva az ajtó,mérges lesz.Elkezdtünk futni hazafele,aztán találkoztam 2 haverommal,akik tiltott helyen,autóval haza akartak vinni.Ekközbe a volt párom 2jó barátját és a volt barátomat pillantottam meg (aki ugye mellettem is ült a kocsiba,és ott is sétált).Megálltunk,és megkérdeztem azt a volt párom,aki sétált,hogy miez,miért van belőle kettő,és azt mondta,szivatásból.Elfutottam sírni.Ezután valahogy a bnőimhez kerültem és 2 ló szabadon futkozott.Az egyik majdnem eltaposott,kicsin múlt,hogy ne.Kis halálfélelmem volt.Ezután az "eredeti",nem a "varázsolt" volt barátommal voltunk szintén a régi otthonunkba,ahol együtt aludtunk,és ott furcsa érzésem volt,hogy szeretem is és nem is.
A kapcsolatunkról annyit,hogy már régebben szakítottunk a sok vita miatt,de utána is beszéltünk és olyan szinten elfajultak a vitáink,hogy jobbnak láttuk,ha nem beszélünk egy ideig.Elvileg még kötődik hozzám,én is hozzá,és próbálok nem rá gondolni,de ezek az álmok felkavarnak.
Mit jelentett ez az álom?
Azt jelenti, hogy terhes vagy.
Az exedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!