Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki megfejtené az álmomat?

Valaki megfejtené az álmomat?

Figyelt kérdés

1 hete nem beszélünk az exemmel,közös megegyezéssel egy ideig.Volt egy kérdés,amire nem kaptam felőle választ.

Az első álmom az volt vele múlt héten,hogy a discoban,ahol elutasított,békülni akart velem.Ezután felriadtam.

Visszaaludtam,utána egy suliba jártunk(amúgy is egy középiskolába),de ez az iskola az én régi általános iskolám volt,ahol menekült előlem,szó szerint kergettem,hogy válaszoljon a kérdésemre.

Ezután az álom után megkerestem és megkérdeztem,amit megakartam tudni,megbeszéltük,hogy szükség van erre a kis szünetre.

Utána is sokszor álmodtam vele,igaz,csak részleteket,de a mostani felkavart és igazából ez érdekelne,a többit előzménynek írtam le.

Megkeresett a régi lakásunkba (ahol Ő nem járt,ezzel a régi lakásunkkal sokat álmodok) és beszélgettünk.A szomszédhoz akartunk menni valamiért,nem zártam be az ajtót.Végül a város negyedbe kötöttünk ki,ahol ráparáztam,hogy anya mindjárt hazaér,és nyitva az ajtó,mérges lesz.Elkezdtünk futni hazafele,aztán találkoztam 2 haverommal,akik tiltott helyen,autóval haza akartak vinni.Ekközbe a volt párom 2jó barátját és a volt barátomat pillantottam meg (aki ugye mellettem is ült a kocsiba,és ott is sétált).Megálltunk,és megkérdeztem azt a volt párom,aki sétált,hogy miez,miért van belőle kettő,és azt mondta,szivatásból.Elfutottam sírni.Ezután valahogy a bnőimhez kerültem és 2 ló szabadon futkozott.Az egyik majdnem eltaposott,kicsin múlt,hogy ne.Kis halálfélelmem volt.Ezután az "eredeti",nem a "varázsolt" volt barátommal voltunk szintén a régi otthonunkba,ahol együtt aludtunk,és ott furcsa érzésem volt,hogy szeretem is és nem is.

A kapcsolatunkról annyit,hogy már régebben szakítottunk a sok vita miatt,de utána is beszéltünk és olyan szinten elfajultak a vitáink,hogy jobbnak láttuk,ha nem beszélünk egy ideig.Elvileg még kötődik hozzám,én is hozzá,és próbálok nem rá gondolni,de ezek az álmok felkavarnak.

Mit jelentett ez az álom?

2011. máj. 2. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
kototsz meg a volt baratodhoz, azt jelenti
2011. máj. 2. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:
azt leirtam,de engem az érdekel MIT TÜKRÖZ,gondolom van jelentese egyes dolgoknak,de azért köszi.
2011. máj. 2. 12:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy terhes vagy.

Az exedtől.

2011. máj. 3. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:
első vagyok: Figyi menj fel az álomoskönyv-höz, és nézzd meg
2011. máj. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!