Megfejtené valami hozzáértő?
Figyelt kérdés
Álmomban jártam egy gyönyörű lánnyal, akivel csak érdekből jártam( az érdek az volt, hogy meg kell vakítanom, nem tudom miért de valaki felbérelt, nem tudom hogy miért)
Végül beleszerettem, de mivel muszáj voltam megtettem amire felbéreltek, egy vonaton( ha lényeg) és ami a legdurvább egy rajzszöggel tettem. Ő pedig hagyta és ennyit kérdezett, hogy "Miért"?.
És vége lett.
Ha lényeg a lány egyébként szőke volt
A másik ilyen álom a kutyámmal volt akit nagyon szeretek, neki pedig a torkát vágtam el és ő is azt kérdezte, hogy "Miért"?
Kicsit félek már magamtól is....
2011. febr. 5. 21:06
1/7 anonim válasza:
Ne féljél, amíg álmodban csinálod ezt, nincs gond.
2/7 anonim válasza:
csak akkor lesz gond ha már alvajáró leszel:D
kitudja:O
3/7 öregvarázsló válasza:
Nagyon nem akarod meglátni ami a szemed előtt van.
Talán egy kialakuló szerelem?
Nem látod? Miért?
4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez jó kérdés, de egyenlőre nem tudok semmiről
2011. febr. 6. 19:06
5/7 anonim válasza:
Amíg nem csinálod ezt igazából emberekkel addig nincs baj, de ha visszatérnek az ilyen álmok akkor egy ilyen területen dolgozó szakembert is érdemes felkeresni...
6/7 A kérdező kommentje:
köszi
2011. febr. 9. 16:44
7/7 anonim válasza:
kételkedsz önmagadban, esetleg úgy érzed mások próbálnak befolyásolni, és nem úgy cselekedsz, ahogy te akarod. én ilyenekre gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!