Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves házasság után miért nem járnak külön jogok?
# 57/60
Elvált pároknak sőt akik soha nem házasodnak össze is jár a családi adókedvezmény. Az agyerek miatt jár nem a férj/feleség státusz miatt.
Mielőtt hülyeségeket írnál jó lenne ha utána néznél.
Tulajdonképpen mit is vársz most ettől? Én azt értem, hogy neked ez a meggyőződésed, jogod van hozzá, hogy így legyen, de azt nem érted, miért akarsz itt mindenkit görcsösen, kézzel-lábbal rábírni arra, hogy egyetértsen veled...
Attól olcsóbb lesz a boltban a kenyér? Vagy este megveregeted a vállad a tükör előtt, hogy "milyen ügyes voltál ma"?
Neked problemas a szovegertes? Amugy meg ki a ...omet erdekel a jelen?
Na meg egyetlen 1-szer leirom, hogy a papucsallatkak is megertsek:
1.) A tarsadalomnak hasznosabb ha kiegyensulyozott gyermek nevelkedik.
2.) Egy szereto csaladban -ahol a csalad nalam edesapat, edesanyat es hazassagot jelent- a gyermek kiegyensulyozottaban nevelkedik NAGY ATLAGABAN, mint azon kivul.
3.b.) Igen vannak extrem esetek de szamossagukat tekintve elhanyagolhatoak.
4.) Sok hazassagban van melypont. Ilyenkor segitseg lehet, ha a hazastarsak az egyutt elert eredmenyekre tudnak koncentralni. Es igen nem ez a legnagyobb eredmeny, de ez is egy eredmeny. Minel tovabb egyutt vagy egy emberrel az szerintem annal nagyobb erdem.
5.) Ezt illene jutalmazni es nem a komplementeret buntetni. Ennek lehet az en otletem egy megnyilvanulasi formaja.
6.) Az en szemelyes velemenyem, hogy a tarsadalom nem elegge tiszteli a csaladon beluli "osszetartast/kitartast es munkat".
Na Csa! Maradiak...
csonka családban nem lehet boldog és kiegyensúlyozott egy gyerek? engem anyukám tök egyedül nevelt, és sokkal boldogabb gyerekkorom volt, mint azoknak a kortársaimnak, akiket anyu és apu nevelt
egyébként az a házasság már régen rossz, ahol az egyik félnek meg kell hunyászkodnia
mégis mi ez a kijelentés, hogy csak egy házastársi családban nevelkedett gyerek teremti elő a nyugdíjnak valót? te tisztában vagy azzal, hogy működik a nyugdíjrendszer és az állami szféra? mert kétlem
az itt felhozott példák nem extrém példák, attól, hogy a közvetlen környezetben nem ismersz ilyen családot, vagy legalábbis nem tudsz róla, igenis súlyos probléma
te papucsállatok papucsállata, a komplementer azt jelenti, hogy két dolog kiegészíti egymást, amit te akartál írni, az inverz...
és, az, ha valaki maradi, azt jelenti, a régi értékeket részesíti előnyben, vagyis jelen esetben a családi értékeket, mai modern társadalmunkban kezd egyre jobban elterjedni a szingli életmód, szóval, ha már itt tartunk, te vagy a maradi
mielőtt bárkit elkezdesz sértegetni, tanulj egy kis közpénzügyi ismeretet, majd nyálazd át az idegenszavak szótárát is, nem beszélve a helyesírási szótárról is, utána jöhetsz vissza pampogni, papucsállat...
http://www.youtube.com/watch?v=InwWh-JVOnw
És ne merd mondani,hogy ez is egy extrém példa, mert az emberi jogvédők szerint ez egy normális állapot,amihez joga van minden ebben élő egyénnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!