Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves házasság után miért nem járnak külön jogok?
Fejezzük be a fröcsögést, engem érdekel a téma.
"Miért nincsen díjazva a társadalom által ez anyagi vagy jogi vonatkozásban?"
Milyen plusz jogokra gondolsz, illetve milyen jellegű anyagi támogatásra? Miből lenne erre fedezet? Pontosan hogyan képzelted el?
En ugy gondolom, hogy ez teljesitmeny. Es azt meg illene dijazni. Az olimpiai bajnokok is mennek ugy edzesre, hogy semmi kedvuk hozza. Megis van egy celjuk, amiert kepesek aldozatot hozni. Ebbol lesz aztan vilagraszolo eredmeny.
En nem gondolom, hogy 2.5-3 evenkent/hazassagonkent olyan egetrengetoen megterhelo lenne. Hany hazassag van MO-on? 2 millio? 2 millio * legyen 2 e Ft postaköltséggel együtt egy oklevél. Az összesen 4 Mrd Ft / 3 ev. ===> 1.5 Mrd Ft / ev lenne az allamnak.
Es igen. En specko buszke lennek a mostani 14 emre. Es szerintem nalunk a felesegem is.
1. év gyapjú- vagy papírlakodalom
3. év bőrlakodalom
5. év falakodalom
6,5. év ónlakodalom
7. év rézlakodalom
8. év ólomlakodalom
10. év rózsalakodalom
12,5. év nikkel- vagy petrezselyem lakodalom
15. év üveg- vagy kristálylakodalom
20. év porcelánlakodalom
25. év ezüstlakodalom
30. év gyöngylakodalom
35. év vászonlakodalom
37,5. év alumíniumlakodalom
40. év rubinlakodalom
50. év aranylakodalom
60. év gyémántlakodalom
65. év vaslakodalom
67,5. év kőlakodalom
70. év kegyelmi lakodalom
75. év koronaékszer lakodalom
Na még csak az hiányzik, hogy visszajöjjön az a rendszer amikor az állam beleszólt a magánéletünkbe.
Az, hogy házas vagy nem érdem. Attól még lehet alkoholista aki minden másnap szétveri a gyerekét.
Tehát 3 évenként szeretnél egy oklevelet.
Ahham. Értem.
A felsorolásból kihagytad a kobalt lakodalmat. És az obszidián ünnepet sem látom. Pluszban én még bevezetném 100 év után az urán lakodalmat is. Arra oklevél helyett 25 deka uránt kapna mindegy házas ember. Özvegyek nyilván nem.
"Az, hogy házas vagy nem érdem."
Hat pont itt van hianyossag szerintem. Errol szol az egesz kerdes.
De miért lenne érdem?
'Arra oklevél helyett 25 deka uránt kapna mindegy házas ember."
Ja, hogy meghaljanak már nem másba radioaktív sugárzásba.
Tök jó lesz fél postát kinyírja meg a 40 éve nyugdíjasokat is.
Ja ez a kedvencünk.
12,5. év nikkel- vagy petrezselyem lakodalom
Petrezselyem ;) Hát neked túl sok szabadidőd van.
Micsoda hangulatos topik, tele személyeskedéssel.
Azért nem érdem, hogy valaki eltölt 50 évet egy házasságban, mert nem mérhető, hogy azt jókedvében tette-e vagy tényleg csak letöltötte a büntetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!