Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 éves házasság után miért nem járnak külön jogok?
Ez a kérdés kicsit arra hasonlít, mármint a rá adandó válasz, amikor a gyerek várja, hogy megdicsérjék amiért bement az iskolába.
Azért nem jár dicséret, aminek alapból úgy kell lennie. Büntetés viszont annál inkább, ha nincs úgy.
Tehát a kérdésedet inkább úgy tudnám elképzelni, hogy miért nem büntetik azokat akik válnak.
Természetesen pont olyan értelmetlen lenne mint a jutalmazás.
Legmagasabb kapcsolati forma? Voltam házas és egyáltalán nem éreztem így. Legmagasabb kapcsolati jogi forma, az lehet.
Társadalmilag, talán a legmagasabb státusz.
50 év házasság? Mit díjazzunk rajta? Ő volt az aki összeszorított foggal tűrt és sosem mondott ellent?
Friss házas vagy kérdező?
Számomra a legmagasabb kapcsolati forma a szerelem.
ha az egy napos házasságban boldogak a felek, míg az 50 éves házasságban mindennaposak a veszekedések, folyton megcsalják egymást, egyik fél veri a másikat, akkor igen
egy gyerek akkor egészségesen fejlődhet, ha csonkacsaládban él, vagy a szülők csak élettársak
és igenis marhaság, amiket írsz, mert nincs életképes alapja, szerinted az a sok pénz, amit kifizetnének az x ideig együtt élő házaspároknak, hol folyna vissza? sehol
"Számomra a legmagasabb kapcsolati forma a szerelem."
Az lehet. Csak tudod szerelmes mindenki tud lenni, de 50 evet nem mindenki kepes "lehuzni". Es ha mar szemelyeskedni akarsz. Lasd pl: Te sem!
"hol folyna vissza? sehol"
A kovetkezo generacio jobb peldaval indulhatna. Vagy azt akarod meselni, hogy jobb kornyezetben nevelkedik egy kislany, akit a mostohaapja pl megeroszakol?
Én pl azt jutalmaznám, ha valaki elér egy bizonyos értelmi szintet. Amit nálad jelenleg megkérdőjelezek.
Szerinted, akinek mostohaapja van, azt mind megerőszakolják? Milyen aberrált gondolataid vannak egyébként?
Nézd meg, nem csak a nevelőapa erőszakolhatja meg a lányát, hanem a vérszerinti is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!