Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleségem fogyókúrára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem fogyókúrára akar fogni, akkor én cserébe eltilthatom a dohányzástól?

Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 14:04
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

17: Talán Neked kéne megkérdezni, hiszen ez a közös problémátok, és rád vonatkozik ez a dolog!

Most is nyilván ott van Veled egy lakásban, hát kérdezd meg!

2014. máj. 18. 15:35
 22/33 anonim ***** válasza:
A feleség nem tartozik saját magának annyival, hogy leszokik a dohányzásról?
2014. máj. 18. 15:49
 23/33 anonim ***** válasza:
Utolsó: Dehogynem! Mindketten egészséges étrendre kell, hogy átálljanak.
2014. máj. 18. 15:53
 24/33 anonim ***** válasza:
Ahh, életmódot akartam írni!
2014. máj. 18. 15:53
 25/33 anonim ***** válasza:
4%

:DDD

Bezzeg ha a nö lenne tulsulyos, azzal nem lenne gond, akkor a nö lenne a szent tehén:D

Nem foghat senki senkire semmit, nem a csicskàja vagy hanem a tàrsa!

2014. máj. 18. 16:00
 26/33 anonim ***** válasza:
Utolsó: Akkor is ugyanazt mondanám, hogy legyen már tekintettel a saját egészségére, és fogyjon le. És amúgy a dacoskodással semmire nem megy a kérdező, ha már nem vonzódik hozzá a felesége így, akkor a smileykkal kitörölheti a popóját!
2014. máj. 18. 16:24
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem szedtél fel súlyt? Mert a férfiak hajlamosak alulértékelni az elhízásuk mértékét.
2014. máj. 18. 16:44
 28/33 anonim ***** válasza:
78%

A "jó vagyok én így is" elárult mindent. Valószínűleg elhízott a kérdező mint a disznó. Nekem is volt olyan párom, aki állítása szerint alig szedett fel magára valamit, a valóságban pedig ez 27 kiló volt! Ő is azzal jött rendszeresen, hogy miért jöttem össze vele amikor 100 kilósan se volt vékony, és teljesen komolyan nem látta be, hogy mennyire súlyosan eldagad, és hogy ez nem csak baromi undorító volt, de az egészségét is fenyegette.

Talán mielőtt tilogatsz, el kéne gondolkodni azon, hogy esetleg mennyi ténylegesen az a túlsúly, utalt-e már rá a felséged hogy zavarja, nem tetszel így neki, stb, esetleg a szex rovására megy hogy már nem bír rád nézni, vagy 2 perc után kifulladsz és hanyatt vágod magad, mert nem bírod tovább. Dacoskodni meg a másikra mutogatni felnőtt fejjel szánalmas.

2014. máj. 18. 17:41
 29/33 anonim ***** válasza:

Egy normális kapcsolatban nincs olyan hogy fogyókúrára fog, vagy eltiltod őt a cigitől.

Minden ilyesminek saját döntésnek kéne lennie. Én pl túlsúlyos vagyok. A férjem így ismert meg. És soha egy szóval se mondta hogy fogyjak le... nekem viszont elegem lett, és én saját akaratomból kezdtem neki. (3 hónapnál tartok)

Amikor összeköltöztünk, ő is felszedett kb 20 kilót. Azt leadta amikor munkát váltott és ezáltal többet kellett mozognia...plusz kevesebb édességet evett, de ez a saját döntése volt.

Mostanság heti szinten karamellt kell gyártanom neki mert kéri, fel is szedett magára 10 kilót. Ez kb az a súly, amivel én megismertem őt. De soha nem mondtam semmi olyat, hogy fogyjon le...nem is túlsúlyos igazság szerint, mert elég magas...no meg én lehetnék a legutolsó aki emiatt szól neki, hisz én magam is csak pár hónapja diétázom. Emellett pedig én őt szeretem, nem az aktuális testsúlyát. Engem nem zavart az sem amikor felszedte a kilókat. Nem is nagyon vettem észre, mert minden nap láttam...a családjában mondták neki. Illetve mérlegre állt:D

2014. máj. 18. 18:20
 30/33 A kérdező kommentje:
Nem kell támadni 28., mondtam, hogy lefogyok! Viszont az, hogy megy a pénz a cigire, engem ugyanúgy zavar, mint őt a kilóim.
2014. máj. 18. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!