Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha a feleségem fogyókúrára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a feleségem fogyókúrára akar fogni, akkor én cserébe eltilthatom a dohányzástól?

Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 14:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

És mennyi plusz jött fel, hány év alatt?

És Téged mért nem zavar, ha nem vagy szexi?

2014. máj. 18. 14:24
 12/33 anonim ***** válasza:
10:DD
2014. máj. 18. 14:28
 13/33 A kérdező kommentje:

Igazság szerint nem nagyon szedtem fel túlsújt a házasság alatt, mert már akkor sem voltam kisebb darab, amikor megismerkedtünk.

Nem zavar, miért zavarna? Van feleségem, mást meg nem akarok vonzani.

2014. máj. 18. 14:29
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az a kérdés, miért akar lefogyasztani, ha ekkora súllyal tetszettél meg neki!

Ő is dohányzott eredetileg is?

Mert akkor az is furcsa, mért választottad őt ki, ha nem szereted, ha dohányzik!:)

2014. máj. 18. 14:33
 15/33 A kérdező kommentje:
Akkor még nem a közös kasszából fogyott a pénz a cigaretta miatt.
2014. máj. 18. 14:38
 16/33 anonim ***** válasza:
Részválasz. Kérem a másik felét is!:)
2014. máj. 18. 14:40
 17/33 A kérdező kommentje:
A másik felét ő tudja, azt talán tőle kéne kérdezni.
2014. máj. 18. 14:41
 18/33 anonim ***** válasza:
77%

Ha úgy ismert meg és ment hozzád ahogyan most vagy, akkor minek akar rajtad változtatni? Azt hiszi biztos (tévesen), hogy ha leadsz pár kilót akkor jobb lesz a kapcsolat vagy a szerelem. Felszínes gondolkodásra vall...

Akkor lenne igaza ha azt mondaná "váltsunk közösen egészséges életmódra, sportoljunk és kiránduljunk közösen, közbe hátha lemegy néhány kiló is". Persze ez esetben te is kérheted, hogy ő meg tegye le a bagót.

2014. máj. 18. 14:58
 19/33 anonim ***** válasza:
32%
Kedves G.T.A, nőröl beszélünk, nem logikáról:-)))
2014. máj. 18. 15:09
 20/33 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! A kettő nem minden esetben zárja ki egymást!

Kérdező: Úgy vélem, igazad van. Szerintem itt már arról is beszélhetünk, hogy már nem elvakultan szerelmes beléd, és lehet, hogy kezdi zavarni a súlyfelesleged. De abban meg a többi válaszolónak van igaza, hogy az egészséged érdekében saját magadnak tartozol azzal, hogy lefogysz!

2014. máj. 18. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!