Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre lehet ezek után hozni a házasságunkat? Hogyan?
Figyelt kérdés
A férjemmel 12 éve vagyunk együtt, 6 éve vagyunk házasok.
A problémák az utóbbi 2 évben kezdődtek, már alig szólunk egymáshoz, de akkor is csak veszekedés és üvöltözés a vége.
A kapcsolatunk alatt egyszer megütött és nemrég elég erőszakos volt velem.
Időről időre eltűnik és ilyenkor szórakozik, bulizik. Olyan, mint amikor megismertem (folyton bulizott, ivott, drogozott, élte a gondtalan életét)...
Hogy hozzuk helyre a kapcsolatunkat?
Van egy 3 éves kislányunk és nem akarom, hogy egy háborús övezetben nőjön fel és csak ezt lássa.
apám alkoholista kisebb szünetekkel nem piál aztán újra, egy családtagom gyógyszerfüggő még Csernusnál is járt mégsem tudja letenni pedig már unokája van :D szóval nem az ilyenek nem változnak max egy ideig tudják tartani magukat...
2014. máj. 17. 17:24
12/27 A kérdező kommentje:
Amiért bulik alkalmával ivott, még nem alkoholista.
2014. máj. 17. 17:26
13/27 anonim válasza:
Egyébként csak én nem kezdenék eleve olyan pasival, aki gyakran kiüti magát a bulizásokon? Ez taszító, az egész jellemét leírja...
2014. máj. 17. 17:26
14/27 anonim válasza:
Kérdező én férfi vagyok, de ha ennyire véded a férjedet a leírtak ellenére, akkor mi a problémád?
2014. máj. 17. 17:28
15/27 anonim válasza:
Véded? Amikor a 3 éves lányod azt látja, hogy az apja iszik, bulizik és erőszakos az anyjával? Van pofád védeni egy ilyen embert? Gratulálok!
2014. máj. 17. 17:31
16/27 anonim válasza:
jó nem alkoholista akkor csak egy drogos aki bulizni megy miközben van egy 3 éves kislánya...Mennyivel jobb :D
2014. máj. 17. 17:33
17/27 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem védem.
Az a problémám, hogy teljesen megváltozott a kapcsolatunk és én nem akarom, hogy így éljünk és a lányunk is ebbe nőjön fel.
2014. máj. 17. 17:33
18/27 anonim válasza:
Kérdező, én nem próbálnám meg ezek után helyrehozni. A régi piás-bulizós ügyek még hagyján, ha az már ezer éve volt. Én inkább azt nem tudnám megbocsátani, hogy megütött. Na arra nincs mentség!
2014. máj. 17. 17:48
19/27 Bence_ válasza:
Egy úton visszafelé is lehet menni.
Mit mond miért csinálja, elmondta neki mire lenne szüksége?
Őszinte veled?
2014. máj. 17. 17:57
20/27 anonim válasza:
Nem kellett volna gyereket vállalnod vele. Nézd, ha egy 27 éves bulizós-piálós pali 15 éves gyerekkel kezd, az annak a jele, hogy nem akar felnőni. A jelek szerint 39 éves korára sem, csak közben neked is kinyílt a csipád és már nem imponál a "hű, ennyivel idősebb férfinak tetszem", hanem elvárnád, hogy férfiként is viselkedjen. Beszélj vele, hogy a gyereke kedvéért emberelje meg magát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!