Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Helyre lehet ezek után hozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyre lehet ezek után hozni a házasságunkat? Hogyan?

Figyelt kérdés

A férjemmel 12 éve vagyunk együtt, 6 éve vagyunk házasok.

A problémák az utóbbi 2 évben kezdődtek, már alig szólunk egymáshoz, de akkor is csak veszekedés és üvöltözés a vége.

A kapcsolatunk alatt egyszer megütött és nemrég elég erőszakos volt velem.

Időről időre eltűnik és ilyenkor szórakozik, bulizik. Olyan, mint amikor megismertem (folyton bulizott, ivott, drogozott, élte a gondtalan életét)...

Hogy hozzuk helyre a kapcsolatunkat?

Van egy 3 éves kislányunk és nem akarom, hogy egy háborús övezetben nőjön fel és csak ezt lássa.

(Én 27 éves vagyok, a férjem 39 éves)

2014. máj. 17. 17:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
apám alkoholista kisebb szünetekkel nem piál aztán újra, egy családtagom gyógyszerfüggő még Csernusnál is járt mégsem tudja letenni pedig már unokája van :D szóval nem az ilyenek nem változnak max egy ideig tudják tartani magukat...
2014. máj. 17. 17:24
 12/27 A kérdező kommentje:
Amiért bulik alkalmával ivott, még nem alkoholista.
2014. máj. 17. 17:26
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként csak én nem kezdenék eleve olyan pasival, aki gyakran kiüti magát a bulizásokon? Ez taszító, az egész jellemét leírja...
2014. máj. 17. 17:26
 14/27 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező én férfi vagyok, de ha ennyire véded a férjedet a leírtak ellenére, akkor mi a problémád?
2014. máj. 17. 17:28
 15/27 anonim ***** válasza:
97%
Véded? Amikor a 3 éves lányod azt látja, hogy az apja iszik, bulizik és erőszakos az anyjával? Van pofád védeni egy ilyen embert? Gratulálok!
2014. máj. 17. 17:31
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
jó nem alkoholista akkor csak egy drogos aki bulizni megy miközben van egy 3 éves kislánya...Mennyivel jobb :D
2014. máj. 17. 17:33
 17/27 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem védem.

Az a problémám, hogy teljesen megváltozott a kapcsolatunk és én nem akarom, hogy így éljünk és a lányunk is ebbe nőjön fel.

2014. máj. 17. 17:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én nem próbálnám meg ezek után helyrehozni. A régi piás-bulizós ügyek még hagyján, ha az már ezer éve volt. Én inkább azt nem tudnám megbocsátani, hogy megütött. Na arra nincs mentség!
2014. máj. 17. 17:48
 19/27 Bence_ ***** válasza:
100%

Egy úton visszafelé is lehet menni.

Mit mond miért csinálja, elmondta neki mire lenne szüksége?

Őszinte veled?

2014. máj. 17. 17:57
 20/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem kellett volna gyereket vállalnod vele. Nézd, ha egy 27 éves bulizós-piálós pali 15 éves gyerekkel kezd, az annak a jele, hogy nem akar felnőni. A jelek szerint 39 éves korára sem, csak közben neked is kinyílt a csipád és már nem imponál a "hű, ennyivel idősebb férfinak tetszem", hanem elvárnád, hogy férfiként is viselkedjen. Beszélj vele, hogy a gyereke kedvéért emberelje meg magát.
2014. máj. 17. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!