Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire fogatható ez el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fogatható ez el "közös" kasszánál?

Figyelt kérdés

A közös kassza az azt jelenti hogy jelenleg csak én rakok bele, a feleségem nem. Persze ez nem zavar. Viszont mennyire elfogadható az hogy én csak ételre, és a munkahelyre való utazásra költök? Míg ő a fizetésból vesz benzint, befizeti a csekkeket, az ő 15.000ftos laptop telefon net csekket. E mellett vesz magának egy kis csekély ruházatot pár ezerért (3-4 ezer) és hogyha megy a boltba vagy van aprója 100asok, 200asok bele rakja a perselybe összegyűjti és ezt a 20-30 ezret magára költi. Volt már rá példa. Most jelenleg is gyűjt 15.000ftnál jár, és cipőre gyűjt (40.000ftosra)

mennyire elfogadhataó ez? A fizetésem olyan 300.000-400.000ft

2014. máj. 16. 11:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a csekket a közös lakhelyetekre fizeti.

Gondolom a kocsival te is mehetsz ha akarsz.

Gondolom a laptopot te is használhatod ha akarod.

3-4 ezer nem sok ruhára.Egy nadrág nem kerül ennyibe, max egy póló. Ennyit te is költhetnél magadra, gondolom a párodnak nem lenne kifogásolni valója.

A 40ezres cipőt erős túlzásnak tartom, én nő vagyok, de az egész cipő kollekcióm nem került 40-be.

"Viszont mennyire elfogadható az hogy én csak ételre, és a munkahelyre való utazásra költök?" - tiltva van, hogy magadra költs?

Egyszóval ki kell ábrándítsalak: közös kasszánál ez van.

Ám mondok még valamit, lehet furán fogsz nézni, de valamit kipróbálhatnál: kommunikáció! Mondd meg neki, hogy nm tetszik a cipő ára, mikor ő munkanélküli.

2014. máj. 16. 11:36
 12/38 anonim ***** válasza:
83%

Hülyeség,hogy boltban nem dolgozhat a gerince miatt.

Gerincbeteg vagyok,bolti eladó.

Csak épp nem a tescoban,hanem ruházati boltban,gyakorltilag abból áll a munkám,hogy ruhát hajtogatok,sszázok, a max amit meg kell emelnem,az fél kiló...

2014. máj. 16. 11:37
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Közös kassza azt jelenti, hogy nincs enyém és tiéd. Mindazonáltal feltételezi, hogy két értelmes, felnőtt ember megegyezése alapján született ez a döntés.

Normális, jó kapcsolatban meg lehet, sőt meg is kell beszélni, hogy osztjátok ezt be.

Ha úgy érzed, a feleséged túl sokat költ és alapvető szükségletektől vonja meg a pénzt, vagy hogy amíg ő drága ruhákat vesz esetleg, te nem tudsz rendesen ruházkodni, akkor azt át kell beszélni és fontossági sorrendet felállítani.

2014. máj. 16. 11:40
 14/38 anonim ***** válasza:
34%

Az, hogy ez mennyire elfogadható, csak tőled függ. 20-as éveim végén, 30-as éveim elején olyan 20 körüli jól kinéző, de egyszerűbb csajaim voltak, akikre ráköltöttem a fizetésem felét, nem voltak illúzióim, de cserébe engedelmesek, jó természetűek voltak, jól elvoltam velük, utólag is azt mondom, hogy megérte.

(Végül is egy iskolázott csak két évvel fiatalabb, kulturált, munkaerőpiacon is hasonló értéket hozó, de húsz éves csajokkal csinosságban nem versenyezhető nőt vettem feleségül 34 évesen, anyám mondta hogy hülye nőtől hülye gyerek lesz, a gyerek jól sikerült, elfogadom, hogy már "egyenrangúnál" is kevesebb vagyok, ő dirigál.)

2014. máj. 16. 11:42
 15/38 anonim ***** válasza:
hány évese, hogy még érettségije sincsen meg?
2014. máj. 16. 11:46
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

12-es neked nagyon kényelmes helyed van, szerencsés vagy :)

A legtöbb üzletben (ruházati) az áruátvételnél, az üzlet átrendezésénél, a babák öltöztetésénél elég komolyan kell emelgetni nem csak néhány kilót.

2014. máj. 16. 12:06
 17/38 anonim ***** válasza:

Szerintem elfogadható abszolút.

Ha talál is jó állást,nehéz lesz havi 300-400 ezres fizetésért...

Bár tény, hogy érettségivel is manapság már nehéz elhelyezkedni.

2014. máj. 16. 12:13
 18/38 anonim ***** válasza:
24%

akkor nincs közös kassza. fizesd te a számlákat,egyebeket. te is be tudsz sztem vásárolni. ha otthon ül akkor minek új ruha stb? főleg 40e ft-os cipő.

ne haragudj de kifogtál egy piócát

2014. máj. 16. 12:23
 19/38 anonim ***** válasza:
18%
akkor legalább szüljön gyereket. jaj,de bepaliztak ne haragudj..:(
2014. máj. 16. 12:25
 20/38 A kérdező kommentje:

Ő már nagyon szeretne gyermeket, ahogy én is csak előtte szeretne fogyni olyan 10kg-ot hogy 50 kg legyen mert a gerince nem bírná a nagy terhelést.

Egyébként nagyon aranyos gondoskodó, nem ezzel van a baj, hanem ez a gyűjtögetés, jobban esne ha másra költené.

2014. máj. 16. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!