Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet így egy kapcsolatban élni? Tudom kapok, főleg hideget majd, de muszáj kiírnom magamból.
7-es, NEM. Ugyanis hallottam már pont ilyet férfitől is.
A "nagy szerelmével" szétmentek, a nő összejött mással, a férfi is új kapcsolatot kezdett, közben továbbra is az áhított nő után ácsingózott, közben viszont "jöttek a gyerekek". Ott eltelt 15 év, mire az ex elvált és ekkor a pasi is dobbantott és otthagyta a 3 gyerekét gondolkodás nélkül.
Akkor fordítva is leírom...
Ha felcsináltad az asszonyt akkor nem gondolkodtál rajta hogy mást szeretsz?
első voltam 26/F
Ne játszunk meg 16 éves hülyegyereket 2 gyerek mellett könyörgöm. Legyen az Férfi vagy nő...
Ez jó, hogy itt írogatunk, de semmit se tudunk a körülményekről?
Az ex már rég új életet kezdett? Vagy még mindig rád vár?
Lehet, hogy nem is lenne jó vele, csak egy álmot kergetsz, az idő sok mindent megszépít.
Inkább élvezd ki a pillanatot, a jelent. Örülj neki, hogy van szép családod. Mármint ha normális férjed van. Ez sem derült ki.
Szóval így nagyon nehéz tanácsot adni.
Akkor válaszolnék. Higgyétek el én nem szeretné ezt érezni. Közös megegyezés volt a kapcsolat vége. Utána még vissza-visszatáncoltunk egymáshoz, de nem lett belőle újra kapcsolat, mert egyikőnk sem akarta igazán.
Biztosan igazatok van, és csak egy ábránd, ahová menekülök néha.
Nő vagyok igen.. A párommal minden rendben, és szeretem is őt, mégse az a mindent elsöprő nagy szerelem, de kötődöm hozzá, és nem tudom elképzelni, hogy elhagyjam, a gyerekeimet meg pláne SOHA!
Félre értettetek, én nem szeretném az exemmel újra kezdeni, és habár tudom, hogy ő is hasonlóan érez, ő sem.
Akkor valamiért nem működött, mégis az érzések mindkettőnknél megmaradtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!