Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szules utan, mennyi idore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szules utan, mennyi idore volt szuksegetek, hogy minden vissza alljon a regibe?

Figyelt kérdés

Arrol van szo, hogy masfel evvel a szules utan sem akar a ferjem egyutt lenni velem. Szaz meg szazszor kerdeztem miert??

De a valasz altalaban valami gyenge kifogas. Hetvegen mondtam ha nem megyunk tanacsadasra akkor elvalok. A valasza az volt ha befejeztem a hisztimet akkor majd szoljak.

Nem volt bent a szulesnel es nem hiztam...

Kozvetlen szules utan 5-6 hettel meg o akarta 2 talan 3 alkalommal es kesz ennyi. Azota semmi! Nem tudom mit tegyek mert amugy rendes es szeretem es nagyon jo apuka es komolyan semmi rosszat nem tudok ra mondani (ezt leszamitva).

Mit tegyek? Normalis ez? Majd valtozni fog?

2014. máj. 13. 10:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nekünk 7 hónap. Én nem tudtam elengedni magam a megváltozott testem miatt.
2014. máj. 13. 12:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, a kezdeményezésedet is vissza utasítja?
2014. máj. 13. 13:27
 23/28 A kérdező kommentje:

Igen, es az annyira megalazo!

Sexy fehernemuben vagy ruha nelkul is probalkoztam mar.

De mindig van valami kifogas: faradt vagyok, faj a hata, majd kesobb, most ne, nincs kedve, pont errol a musorrol meselt es en most kezdem...

2014. máj. 13. 14:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Ezek után csak azt tudom mondani, ha annyira visszautasító, hogy én biztos megcsalnám. Egye meg, amit főzött. Ha más férfi szépnek és vonzónak tart, akkor menjen a fenébe. Bunkó.
2014. máj. 13. 15:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Ültesd le az asztalhoz, és mond meg neki határozottan, hogy most mondja el szépen, hogy mi a problémája, különben azonnal elköltözöl, és beadod a válási papírokat.

Ha így sem mond semmit, akkor ennek a házasságnak nincs tovább értelme.

Nagyon sajnálom, rossz lehet ez a helyzet. :(

2014. máj. 13. 15:49
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem válassz egy napot, amikor szépen összecsomagolsz mindent neked, és a gyereknek. Persze legyen lebeszélve, hogy vész esetén hova mész, nehogy pofára ess. Ezt muszály végig csinálnod.

A csomagokat tedd feltűnő helyre, hogy amikor belép az ajtón, rögtön lássa őket.

Ültesd le. Mondd meg neki, hogy vagy válaszol a kérdéseidre őszintén, vagy fogod a csomagokat, és a gyereket, és elmész. Legközelebb csak az ügyvédeddel fog tudni beszélni.

2014. máj. 13. 18:25
 27/28 anonim ***** válasza:
De hogy a kérdésre is válaszoljak: alig bírtuk kivárni a 6 hetet, és azóta is rendben van minden. Ennek 17 éve.
2014. máj. 13. 18:26
 28/28 anonim ***** válasza:

Hová tűntél kérdező?

Érdekel mi van veled. Írj valamit légyszíves!

2014. máj. 14. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!