Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szules utan, mennyi idore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szules utan, mennyi idore volt szuksegetek, hogy minden vissza alljon a regibe?

Figyelt kérdés

Arrol van szo, hogy masfel evvel a szules utan sem akar a ferjem egyutt lenni velem. Szaz meg szazszor kerdeztem miert??

De a valasz altalaban valami gyenge kifogas. Hetvegen mondtam ha nem megyunk tanacsadasra akkor elvalok. A valasza az volt ha befejeztem a hisztimet akkor majd szoljak.

Nem volt bent a szulesnel es nem hiztam...

Kozvetlen szules utan 5-6 hettel meg o akarta 2 talan 3 alkalommal es kesz ennyi. Azota semmi! Nem tudom mit tegyek mert amugy rendes es szeretem es nagyon jo apuka es komolyan semmi rosszat nem tudok ra mondani (ezt leszamitva).

Mit tegyek? Normalis ez? Majd valtozni fog?

2014. máj. 13. 10:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, de nem gondoltál arra, hogy esetleg másnál keresgél?

De nem akarok köztetek viszályt szítani.

Nekem ez már túl megy a szülés utáni problémákon.

2014. máj. 13. 11:02
 2/28 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy valami mentális gát nála, hogy egy anyával kell szexelnie. Vannak ilyenek, akik túl tisztának látják a gyermekük anyját, és nem tudnak olyan mocskos dolgot tenni vele, mint a szex.

(Ők gondolják így, nem én.)

2014. máj. 13. 11:07
 3/28 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy lenne valakije.

4kor vege a munkajanak 4:20kor mar otthon van.

Focizni jar heti ketszer es oda is sokszor hiv engen hogy menjek kamerazni vagy csak hogy a tobbi feleseggel szurkoljunk nekik.

Nem tudom mi lehet a baj.

2014. máj. 13. 11:10
 4/28 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Ez az en kerdesem!Ugyanez a szitu nalunk is!1 gyerek utan 2honappal minden a regi volt!2dik terhesseg kezdetenel kezdodott es a mai napig nem valtozott ugy,h a kicsi mar 19honapos!:(

2014. máj. 13. 11:13
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak ő tudja neked megmondani.

Le kell ülni és meg kell beszélni.

Ez nem hiszti. Nincs nemi életetek, nincs rendben ilyen téren a házasságotok, ami neked nem jó, meg akarod beszélni vele, ő pedig lepattint folyamatosan. És nem néhány alkalommal, hanem már másfél éve. Ez minden, csak nem hiszti!

És legyél nyugodtan határozott és ragaszkodj a kommunikációhoz. És mondja el végre, hogy mi a baja és oldjátok meg a problémáitokat, mert különben tényleg ennek a kapcsolatnak befellegzett.

2014. máj. 13. 11:14
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok és hogy a kérdésedre is válaszoljak, tény, hogy jóval kevesebbet vagyunk együtt a gyerekünk megszületése után, de rendszeres nemi életünk van, tehát havi szinten többször együtt vagyunk. És ez a szülést követő 6 hét óta így van.
2014. máj. 13. 11:15
 7/28 A kérdező kommentje:

Nem beszel velem errol.

Arra gondoltam, hogy elkoltozznek a gyerekkel szuleimhez es beadnam a vallast. Csak, hogy lassa ez nem hiszti.

De felek, hogy elveszitem. De ez igy nem elet.

2014. máj. 13. 11:21
 8/28 A kérdező kommentje:

6os

A ferjed mit mond?

2014. máj. 13. 11:21
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki kerek perec, hogy ne tartson ilyen bizonytalanságban, és legyen szíves annyira tisztelni, hogy válaszol a kérdésedre. Arra nem gondolnak ezek a férfiak (akik ennyire nem hajlandóak beszélgetni), hogy hosszú távon esetleg másnál fogsz keresgélni? Elég szar érzés lehet neked, hogy nem tudtok beszélni ilyesmiről. Amúgy ismerős a téma. Csak sunnyognak, de ha rákérdezel, hogy mi a baj, akkor már te hisztizel.
2014. máj. 13. 11:26
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna.:/ 5 hónapos a gyerekünk és azóta semmi.. többször próbáltam megbeszélni vele de nem kapok értelmes választ rá. neki sincs nője ez tuti, én sem híztam el és adok magamra ugyanúgy.
2014. máj. 13. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!