Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza a férjemet?
nagyon elhidegültünk már egymástól. én munkanélküli vagyok sajnos, ő dolgozik. egész nap egyedül vagyok itthon, ami felemészt. munkát sehogy sem kapok, akárhogyan is próbálkozok. elvégzem a házimunkát (sütés, főzés, mosás, takarítás) maximum 2 óra alatt. és ezek után 10 óra hosszát szinte megőrülök. nem tudok mit csinálni. ő este hazajön, eszik, tv-zünk egy fél órát, vagy ő gépezik, és alszik. semmi szex. sehová nem járunk. barátaink nincsenek. legalábbis nekem senkim sincs, akivel megbeszélhetném a dolgaimat. felvetettem hogy szilveszterkor menjünk valahová bulizni, de ő nem szeretne. minden szilveszter úgy telik, hogy már 9 órakor az ágyban vagyunk és alszunk.
ha itthon is van, akkor is kimegy, tesz vesz. egyáltalán nem foglalkozik már velem. gyerekünk nincs, nem is akarok ilyen kapcsolatba. 3 éve vagyunk házasok. kb az elejétől így vagyunk. együtt élés előtt minden rendben volt.
hiába csinosítom ki magam, észre sem vesz. úgyhogy e téren nem nagyon tudok mit változtatni. nem tudom mit kellene tennem, szeretném helyrehozni, ha még lehet...
csak sajnos én hiába akarok változtatni, úgy érzem, hogy nem nekem kell, ő szerinte pedig minden rendben van így, ahogy van...
Ha szoktatok ajándékozni karácsonykor családdal együtt gondolom, akkor anyudéknak és anyósodéknak is mondd el, hogy egy közös hétvégével szeretnéd meglepni /lealkudtuk.hu, gruppi travel stb./ kb 25000 Ft, szálljanak be ők is.
Ki kell mozdítanod, mert tényleg olyan unottnak és beletörődöttnek tűnik abból amit írsz.
10 óra hosszát nem csinálsz semmit?
Már találhattál volna magadnak hobbit, a munkaügyi hivatal is szokott tanfolyamokat (szakmai, nyelv) szervezni, ingyen. Eljárhatnál könyvtárba, vagy segíthetnél valamelyik karitatív szervezetnél, ahol te is emberek között lennél.
Vannak csoportok, kézműves klubok, nem hiszem el, hogy nem találod fel magad egyáltalán.
Szerintem a férjed belefáradt abba ,hogy évek óta csak ő húzza az igát ... Valaki már leírta ,nagyon helyesen .. ha látná benned a szándékot ,hogy változtatni akarsz ,biztos más lenne a helyzet .. Menj el a munkaügyibe ,végezz el legalább tanfolyamot ...
Hol éltek ,hogy ennyire nincs munkalehetőség ? Már nem kötekedésből kérdezem ,de legalább részmunkaidős állást biztos találnál ,vagy egy Mc Donaldsban ,akár konyhai kisegítőként valahol ...mindegy az hogy mi ,nem szégyen a munka !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!