Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan szoktassam le erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam le erről a férjemet?

Figyelt kérdés

Terhes vagyok, két doboz cigiről szoktam le, amikor megtudtam, azonnal fel is pattant rám 2 kg. Nagyon próbálok odafigyelni, hogy mit eszek, mert igényem lenne nassolásra, de most lassabb anyagcserével és ki tudja milyen hormonkoktéllal nem szeretnék elhízni.

A férjem rendre édességeket hoz haza. Már vagy tízszer mondtam, hogy köszi, de légyszi ne hozz ilyeneket nekem, mert ha látom, meg fogom enni. Megígérte, ismét hozza.

Már kevésbé szépen is szóltam, sokadszorra. Kértem, hogy ha kedveskedni szeretne, akkor inkább a zöldségestől kedveskedjen, ne az édességes polcról.

Az nem zavar, ha ő eszi, de amikor hozza oda, kínálgat, akkor komolyan felmegy a vérnyomásom.

Persze az se segít rajtam, hogy a sétáláson kívül gyakorlatilag semmilyen sportot nem enged az orvosom, így ledolgozni sincs most lehetőségem. Saját zsírra többet nem szeretnék hízni, mert egy darabig se diéta, se sport...

2013. okt. 26. 13:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
32%
Ne edd meg az édességeket. Most komolyan, olyan nehéz ez? Számtalan nő képes egészségesen étkezni terhesség alatt, szerintem te is.
2013. okt. 26. 13:54
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha az orrom előtt van, akkor igen, nehéz. Ezért nem is hozok haza ilyet.
2013. okt. 26. 13:58
 3/16 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy kicsit durva lesz az ötletem, de ha engem valaki erőszakosan kínálgatna édességgel, mikor jól tudja, hogy nem szeretem vagy épp súlyfelesleggel küzdök, és nem akarom megenni, szépen kivenném a kezéből a szelet csokit/bonbont, akármit, és kedvesen, de határozottan belevágnám a kukába.

Persze csak ha már túl lennénk pár értelmes beszélgetésen, amit nem volt képes felfogni.

Te se hagyd magad, sem a cigi letétele, sem a terhességed nem indok arra, hogy durván elhízz, zsírosodj. Egészséges táplálkozás (nem fogyókúra) + elegendő séta (esetleg jóga?) szerintem elég kell hogy legyen ahhoz, hogy jó formában maradj.

2013. okt. 26. 13:59
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy nassolni valót te magad is készíthetsz házilag, cukrozatlan kakaópor, édesítőszer/nyírfacukor (terheseknek elvileg nagyon ideális) jó barátaid ilyen téren, neten rengeteg reform recept van fent, szemezgess :) Kis kreativitás kell csak, egészségesen táplálkozni nem akkora feladat, mint sokan hiszik, és ha ügyes vagy, még költségkímélő is lehet.
2013. okt. 26. 14:02
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg hivatkozz arra, hogy a babát is veszélyeztetheti azzal, ha téged csokival töm, gondolom nem szeretne összehozni neked egy jó kis cukorbetegséget így várandósan :)
2013. okt. 26. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
Ok, akkor te nem vagy képes erre. Vettem.
2013. okt. 26. 14:08
 7/16 anonim ***** válasza:
87%
Itt a férjed felfogó képességével van baj, vagy te nem mondtad elég határozottan. Másban is ilyen egyszerű az értelme?
2013. okt. 26. 14:13
 8/16 A kérdező kommentje:

Nem, csak ebben. Ezért sem értem.

Szerintem kedveskedni akar, de valhogy nem megy át az info, hogy bármennyire is imádom a csokit, most nagyon nem kellene ennem.

Cigit is rettentően kívánom a mai napig, kínomban néha répát rágok. Lassan nyúllá fogok változni.

Dinamikus jógán voltam, tetszett is, de amikor az óraadó megtudta, hogy terhes vagyok, kitiltott. Később az orvos is jelezte, hogy felejtsem el a jógát és bármi hasonlót. Sétáljak, ennyi.

Hétvégén túrázok, de hétköznap napi 10-11 óra munka mellett már annyira tudom megoldani a mozgást - meg kicsit hamarabb fáradok, mint máskor.

2013. okt. 26. 14:17
 9/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha a férjed ennyire "egyszerű, mint a faék", akkor gyűjts össze egy jó adag általa hozott édességet, és látványosan (hogy a férjed is lássa), vidd át ajándékba a szomszédoknak! Tuti hogy nem fog többet hozni! :D Próbáld ki!
2013. okt. 26. 14:17
 10/16 anonim ***** válasza:
59%
Ez érdekes, két nő is van az ismeretségi körömben, mindkettő nemrég szült, és az utolsó pillanatig jógáztak, ez biztos. Több infóm nincs, tehát nem tudom, mit csináltak pontosan, de az anyósom járt hozzájuk, tőle tudom, hogy pocakosan se hagyták abba. Nyilván kímélő verziót "nyomattak" :)
2013. okt. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!