Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szoktassam le erről a férjemet?
Terhes vagyok, két doboz cigiről szoktam le, amikor megtudtam, azonnal fel is pattant rám 2 kg. Nagyon próbálok odafigyelni, hogy mit eszek, mert igényem lenne nassolásra, de most lassabb anyagcserével és ki tudja milyen hormonkoktéllal nem szeretnék elhízni.
A férjem rendre édességeket hoz haza. Már vagy tízszer mondtam, hogy köszi, de légyszi ne hozz ilyeneket nekem, mert ha látom, meg fogom enni. Megígérte, ismét hozza.
Már kevésbé szépen is szóltam, sokadszorra. Kértem, hogy ha kedveskedni szeretne, akkor inkább a zöldségestől kedveskedjen, ne az édességes polcról.
Az nem zavar, ha ő eszi, de amikor hozza oda, kínálgat, akkor komolyan felmegy a vérnyomásom.
Persze az se segít rajtam, hogy a sétáláson kívül gyakorlatilag semmilyen sportot nem enged az orvosom, így ledolgozni sincs most lehetőségem. Saját zsírra többet nem szeretnék hízni, mert egy darabig se diéta, se sport...
Kismama jóga....az nyugodtan mehet !!
Annyi akaraterőd van hogy letetted a cigit akkor annyi is lehetne hogy ha ottvan a csoki nem nyúlsz hozzá ! Ha meg hozna neked mégis,vidd el anyudnak,tesónak,stb
Bár azért egy jó fejmosást megtennék ha ezek után se fogja fel
A másik : oké hogy nem akarsz hízni,na de ne legyél ilyen görcsös ha édességről van szó.Akkor szülésedig nemfogsz enni semmi ilyesmit mert " Jaj,hizlal !! " ???
Mértékkel de lehet
Kérd meg szépen hogy ne tegye
vagy mond hogy hányingered van tőle :)
jó hogy ilyen tudatos vagy gratulálok a babádhoz
Erre van az uborka. :)
Drága férjed tömni akar, mert kitört rajta a párok fészekrakási és költési ösztöne. Etetne, na. Kérjél mást, mondd, hogy salátát kívánsz, uborkát, füvet. Akkor majd azt hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!