Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza a férjemet?
nagyon elhidegültünk már egymástól. én munkanélküli vagyok sajnos, ő dolgozik. egész nap egyedül vagyok itthon, ami felemészt. munkát sehogy sem kapok, akárhogyan is próbálkozok. elvégzem a házimunkát (sütés, főzés, mosás, takarítás) maximum 2 óra alatt. és ezek után 10 óra hosszát szinte megőrülök. nem tudok mit csinálni. ő este hazajön, eszik, tv-zünk egy fél órát, vagy ő gépezik, és alszik. semmi szex. sehová nem járunk. barátaink nincsenek. legalábbis nekem senkim sincs, akivel megbeszélhetném a dolgaimat. felvetettem hogy szilveszterkor menjünk valahová bulizni, de ő nem szeretne. minden szilveszter úgy telik, hogy már 9 órakor az ágyban vagyunk és alszunk.
ha itthon is van, akkor is kimegy, tesz vesz. egyáltalán nem foglalkozik már velem. gyerekünk nincs, nem is akarok ilyen kapcsolatba. 3 éve vagyunk házasok. kb az elejétől így vagyunk. együtt élés előtt minden rendben volt.
hiába csinosítom ki magam, észre sem vesz. úgyhogy e téren nem nagyon tudok mit változtatni. nem tudom mit kellene tennem, szeretném helyrehozni, ha még lehet...
csak sajnos én hiába akarok változtatni, úgy érzem, hogy nem nekem kell, ő szerinte pedig minden rendben van így, ahogy van...
Hmmm...
Ismerős. A 3. válaszolónak teljesen igaza van!!! Alá tudom támasztani! Én vendéglátásban dolgoztam, sürögtek a pasik körülöttem, persze nem történt semmi:) a kapvsolatunk a férjemmel szuper volt, a szex is működött, jártunk mindenfelé....abba hagytam a munkát, onnantól egyre rosszabb lett, szex elmaradozott, romantika 0, egyre kevesebbet mozdultunk ki, alig foglalkozott velem, én az internetbe menekültem....most van munkám, de ugyanott dolgozom ahol a párom, itt is vannak férfiak (szinte csak azok vannak:D), de maradt minden langyos kaki.....
Mondanom sem kell, szinte heti téma mindez, megoldás eddig nincs, én mennék vissza a vendéglátásba de a férjem nem szeretné...szóba került hogy talán a dögösebb ruhák/erősebb smink visszahozhatná a tüzet, de nem hozta...
Most ő a hobbijának él, amint hazajön, hobbi (nem írom le mert felismernek:), velem nem jön sehová, nem is próbál küzdeni értem, pedig agyon koptattam a számat. Nem hiszem hogy ez hosszútávon menni fog.
Nos, a lényeg: próbj meg kimozdulni, elfoglaltsáhot találni, pl valamilyen szakkör, menj el szórakozni, tojd le őt egy kicsit! Vagy vegyél egy jó könyvet!
Kicsit hagyd magára, hátha kapcsol!
12-es vagyok, bocsi a regényért, nem szoktam ennyit írni, de átérzem a helyzeted és talán segíteni is tudok!:)
Szóval. Ha ez a távolságtartás (légy azért kedves vele:)) nem hoz eredményt, akkor, ha van lehetőséged, költözz el egy kis időre. Ha az sem használ, akkor baj van....
Sehogyan sem. Nem veszed észre, hogy nem kellesz neki, csak háztartási gépezetnek?
Mielőtt végleg tönkremégy, most kell kilépni ilyen kapcsolatból és ebből a lelki patthelyzetből.
Válj el, költözz el, akár az ország másik felébe, akár külföldre és kezdj új életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!