Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Téged zavarna, ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavarna, ha a legjobb barátod/barátnőd flörtölne a pároddal?

Figyelt kérdés

A férjem legjobb barátja kb 2-3 hónapja sokat flörtöl velem, rendszeresen beszól szexuális töltetü dolgokat. Majdnem minden reggel találkozom vele mikor a gyerekeinket visszük oviba, ilyenkor a férjem nincs jelen természetesen. Eleinte nem foglalkoztam vele, csak visszaböktem neki valamit rá, aztán ennyi. De egy idő után elkezdett zavarni ez a dolog, ezért elmeséltem a férjemnek, hogy a barátja miket mond nekem néha, szó szerint meséltem neki mindent, és a konkrét szitukat is, amiben elhangzottak. Aztán vártam, kiváncsi voltam mit fog ehhez szólni. De annyi volt rá a reakció, hogy őt nem zavarja, biztos csak viccelődik, meg kedvességől mondja. Azt mondta még, hogy azért nem zavarja, mert tudja (azt gondolja), hogy úgyse tenné meg vele, hogy többet tenne a feleségével, mármint velem. NEm tudom mit gondoljak erről. A pasi nagy nőbolond, most is épp balhé van otthon egy "kétes" nőügy miatt. Én spec simán kinézem belőle, hogy lefeküdne velem, ha úgy adódna.

Ki mit gondol erről a helyzetről? NEm kellene a férjemnek kicsit máshogy vélekedni erről az egészről? Vagy én spilázom túl, mert nő vagyok? Ha ebben a helyzetben lennél, mit gondolnál?

Köszönöm a véleményeket.

2014. máj. 12. 10:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
még az is lehet hogy a férjed elkényelmesedett, és készpénznek vesz...hogy úgyse csalnád meg....minek idegesítse magát. Szerintem aki szereti a feleségét, az szexuális tartalmú beszólogatásokra nem így reagál....hogy leszarja...
2014. máj. 12. 14:13
 32/38 anonim ***** válasza:
17%
Na, a nőknek semmi sem jó. Ha féltékenykedik a pasi az a baj, ha leszarja, az is baj. Lényeg, hogy körülöttük forrogjon minden, meg ne unatkozzanak, kell a cirkusz.
2014. máj. 12. 14:20
 33/38 anonim ***** válasza:
azért a betegesen féltékeny, meg a leszarja a 2 véglet. Valahol a kettő között, de reagálnia kéne annak a pasinak aki érez bármit is a párja iránt.
2014. máj. 12. 14:23
 34/38 anonim ***** válasza:
a gyerekek előtt célozgat? jó nagy bunkó!! a férjed meg egy alamuszi nyuszi.. vagy.. ő is ilyen más nőkkel
2014. máj. 12. 14:23
 35/38 anonim ***** válasza:
21%

Ezt a helyzetet neked kell tisztázni nem a férjednek!

Annak csapják a szelet akinek lehet.

A férjed valószínűleg sejti,hogy mi folyik,de nem akar konfrontálódni a haverjával,mert szerinte is neked sokkal egyszerübb lenne.

2014. máj. 12. 16:56
 36/38 anonim ***** válasza:

Szerintem jól ismeri a férjed a haverját és téged is,tudja hogy ugysem lenne semmi.

Régebben a mi társaságunkban is történtek érdekes dolgok,de sosem volt belőle vita,olyan fotom van amitől más férj hanyat homlok menekülne de közben a férjem volt a fotos.

Ha nem lépi át az izléstelenség határát akkor szerintem okés a férjed reakciója.

2014. máj. 13. 08:49
 37/38 anonim ***** válasza:

Néha tök jó válaszokat olvasni itt, néha meg meglepőek a reakciók.

Megértem, hogy idegesít, ez már zaklatás szerintem. Nem tűrném el, de hogy mit tennék, azon még gondolkodom. Valószínűleg leüvölteném a fejét. Azóta mi újság?

2014. okt. 4. 12:21
 38/38 A kérdező kommentje:
37-nek: szeptember közepén felhívott, és elmondta, hogy mennyire szépnek meg jó nőnek tart, hogy mennyire kyván, meg hogy mindig mikor lát elképzeli milyen lenne velem. És azt is mondta hogy ha gondolom csak szóljak neki, és ő bármikor ugrik nekem egy szóra (mármint ha le szeretnék feküdni vele.). Nem történt semmi köztünk azóta sem, nem beszélünk erről mintha nem is hangzott volna el semmi. A férjemnek elmondtam azt a bizonyos tel beszélgetést. Azt mondta kicsit csalódott benne, hogy megtenné. De ennyi, azóta nála sem téma.
2014. okt. 27. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!