Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Téged zavarna, ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged zavarna, ha a legjobb barátod/barátnőd flörtölne a pároddal?

Figyelt kérdés

A férjem legjobb barátja kb 2-3 hónapja sokat flörtöl velem, rendszeresen beszól szexuális töltetü dolgokat. Majdnem minden reggel találkozom vele mikor a gyerekeinket visszük oviba, ilyenkor a férjem nincs jelen természetesen. Eleinte nem foglalkoztam vele, csak visszaböktem neki valamit rá, aztán ennyi. De egy idő után elkezdett zavarni ez a dolog, ezért elmeséltem a férjemnek, hogy a barátja miket mond nekem néha, szó szerint meséltem neki mindent, és a konkrét szitukat is, amiben elhangzottak. Aztán vártam, kiváncsi voltam mit fog ehhez szólni. De annyi volt rá a reakció, hogy őt nem zavarja, biztos csak viccelődik, meg kedvességől mondja. Azt mondta még, hogy azért nem zavarja, mert tudja (azt gondolja), hogy úgyse tenné meg vele, hogy többet tenne a feleségével, mármint velem. NEm tudom mit gondoljak erről. A pasi nagy nőbolond, most is épp balhé van otthon egy "kétes" nőügy miatt. Én spec simán kinézem belőle, hogy lefeküdne velem, ha úgy adódna.

Ki mit gondol erről a helyzetről? NEm kellene a férjemnek kicsit máshogy vélekedni erről az egészről? Vagy én spilázom túl, mert nő vagyok? Ha ebben a helyzetben lennél, mit gondolnál?

Köszönöm a véleményeket.

2014. máj. 12. 10:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
2%
Ne haragudj, de nekem az jön le, hogy össze akarod ugrasztani a barátokat, féltékeny vagy rájuk, vagy tesztelni a férjed, hogy melyikőtöket szeret jobban, válasszon, kinek hisz, kinek ad igazat. És bemártod egy ilyen sztorival, ami lehet igaz is, de ezt Neked egyedül meg kellene oldalnod, nem picsogni a férjednek és árulkodni, ha egyelőre ártatlan beszólogatásokról van szó. Lehet így rosszabb fényben tünteted fel előtte a barátját, mint ami. De szerencsére lehet ő jobban ismeri. :)
2014. máj. 12. 11:24
 22/38 anonim ***** válasza:
30%
Nekem nem az jött le az írásodból, mint itt sokaknak. A férjed valószínűleg bízik a barátjában ezért nem foglalkozik a beszólásaival. Mindenkinek más a stílusa, lehet, hogy ez a barát olyan "inden nőnek bókoló" típus. Lehet az is, hogy benézi a dolgot és tényleg simán lefeküdne veled, ha te is benne lennél. Nekem volt ilyen szitum, szerencsére magától is megoldódott az ügy, én elutasítottam a jóbarátot és később a férjem is rájött, hogy nem igazi barátság ez, szóval szerencsére ma már nem beszélnek egymással. Viszont azt hiszem, hogy a gyanúmat csak később mondtam el a férjemnek, mivel nem lehettem benne 100%-ig biztos, hogy mit akar tőlem a pasi. Amikor már összevesztek, csak akkor mondtam, hogy szerintem nyomult rám a barátja. De a lényeg, szerintem nem gond ha a férjed nem foglalkozik ezzel, te úgyis elutasítod, ha pedig neked kínos, akkor mondd meg neki, hogy zavar téged a túlzott "bizalmaskodása", de jobb ha óvatosan fogalmazol, mert nem lenne jó ha összevesznél a férjed legjobb barátjával.
2014. máj. 12. 11:24
 23/38 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk emberfüggő is. Nekem a legjobb barátom kint dolgozik Angliában, a felesége itthon, és mindig azzal viccelődöünk kettesben, hármasban, hogy majd addig én "vigyázok" Rá. Sőt, bulikban is hecceljük egymást, hogy ki alszik kivel. De ez csak poén szinten, és ezt tudja a haverom is, és megbízunk egymásban. A felesége is veszi a lapot, jókat szoktunk ezen röhögni. MOndjuk én eleve szimpatikus vagyok neki, Rólad meg messziről lerí, hogy ki nem állhatod a legjobb barátját... :S
2014. máj. 12. 11:32
 24/38 A kérdező kommentje:
25ösnek: nem az hogy utálom, de valóban nem a szívem csücske, mivel egy beképzelt valaki aki azt hiszi ő minden nő vágya, és nem mellesleg az is bosszant, ahogy a feleségével (aki nekem jó barátnőm) bánik, és megbántja őt a folytonos csajozásaival. Bosszant a stílusa és az "ártatlan és ártalmatlan" bókjai és csipkelődései, mert úgy érzem ezzel megbántja az én szeretteimet is, akik jelen esetben a férjem és az egyik barátnőm. Ezt olyan nehéz megérteni? Majd mindenki engem támad, és nem értem miért.
2014. máj. 12. 11:39
 25/38 anonim ***** válasza:
Az, hogy kinek mennyi bizalmaskodást engedsz meg, csak tőled függ. Ha az elején visszabökés címén belementél incselkedő társalgásba, közben szépen mosolyogtál rá, akkor simán lehet hogy betett becserkészhetőnek hitt nőként gondol rád. A megoldás hogy ne udvariaskodj vele, mondd neki, hogy fáraszt és idegesít, hagyjon békén,
2014. máj. 12. 11:44
 26/38 anonim ***** válasza:
68%

Pont az egyik ismerosom jart igy h a nagy barat ramozdult a felesegre.Eloszor nem szolt semmit csak lerazta es utana szolt a ferjenek h szexualis celzasokat tesz neki a baratja...ott kiborult a bili a ferj szepen elkuldte a f...ba es a pasi meg az a minimum h bocsanatot kert es elszegyelte magat aztan bevallotta h romokban a hazassaga es h ne haragudjanak de ennek a baratsagnak ott lett vege...

Nehogymar meg a feleseg legyen a hibas azert mert a pasi beprobalkozott ennyi idiotat.Ilyenkor forditott helyzetbe kellene belegondolni h pl egy csaj baratkozna ezek utan a baratnojevel h kiakarna kezdeni a ferjevel??? Ez a legaljasabb dolog sztem.....A ferjnek meg hat eleg erdekes a reakcioja mintha mindegy volna neki.

2014. máj. 12. 11:44
 27/38 anonim ***** válasza:
13%
Ez is egy tipikus semmitmondó, panaszkodós kérdés. Tök mindegy mi történik, az nem jó neki, mert ő nő. Neki kell a feszültség, a napi dráma. Ha féltékeny lenne a férje, akkor a kérdés is erre irányulna és mindenki lehordhatná a férfit. Így szokott menni ez errefelé. Most egy arra irányuló erőfeszítést láthatunk a kérdezőtől, hogy lássuk meg az egészben a férfi trehányságát, mert mi az, hogy nem féltékenykedik érte? Talán még nem is szereti, jönne a "logikus" következtetés.
2014. máj. 12. 12:15
 28/38 anonim ***** válasza:
82%
Hát kérem a bókolás nem az, mikor szexuális jellegű megjegyzést tesz rám a férjem haverja. Az tuti, hogy már az első ilyen alkalommal saját kezűleg heréltem volna ki az illetőt, ha ilyet mer szólni nekem, mikor ráadásul a haverjának a felesége vagyok. Mekkora egy féreg! És milyen pökhendi, azt hiszi, hogy mindenkiről leesik a bugyi, akire ránéz. Édes jó Istenem!
2014. máj. 12. 13:07
 29/38 anonim ***** válasza:
Na épp ezért van nagyon kevés barátnőm...mert mindnek viszketett a ....ja...Rám is mozdultak már, nem vettem róla tudomást, a párommal törődtem, vették a lapot! A párom bízik bennem:)
2014. máj. 12. 13:09
 30/38 anonim ***** válasza:
Nekünk is van ilyen a baráti társaságunkba. Férjem meg szokta néha jegyezni négyszemközt, hogy nyilvánvaló, hogy XY szívesen meg...na engem. Azt mondja, büszke rá, hogy a felesége másnak is tetszik. Megbízik bennem, nem rendezett még sosem féltékenységi jelenetet. Én visszapoénkodok meg elnevetem a dolgot, bizonyos keretek között persze. Vagyis nem biztatom a srácot és sosem teszek rá még egy lapáttal. Amíg nincs zaklatás, amíg nem megy túl egy határon, addig elhülyéskedünk, ebben benne vagyok. Tudom, hogy keményen és határozottan leállítanám, ha kellene. Vagyis szerintem az én dolgom ezt kezelni, nem a férjem dolga. Ha a barátnőm flörtölne vele, elvárnám, hogy ő is határozottan zárja rövidre a dolgot egy határon túl. Hülyéskedni lehet.
2014. máj. 12. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!