Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna, ha a legjobb barátod/barátnőd flörtölne a pároddal?
A férjem legjobb barátja kb 2-3 hónapja sokat flörtöl velem, rendszeresen beszól szexuális töltetü dolgokat. Majdnem minden reggel találkozom vele mikor a gyerekeinket visszük oviba, ilyenkor a férjem nincs jelen természetesen. Eleinte nem foglalkoztam vele, csak visszaböktem neki valamit rá, aztán ennyi. De egy idő után elkezdett zavarni ez a dolog, ezért elmeséltem a férjemnek, hogy a barátja miket mond nekem néha, szó szerint meséltem neki mindent, és a konkrét szitukat is, amiben elhangzottak. Aztán vártam, kiváncsi voltam mit fog ehhez szólni. De annyi volt rá a reakció, hogy őt nem zavarja, biztos csak viccelődik, meg kedvességől mondja. Azt mondta még, hogy azért nem zavarja, mert tudja (azt gondolja), hogy úgyse tenné meg vele, hogy többet tenne a feleségével, mármint velem. NEm tudom mit gondoljak erről. A pasi nagy nőbolond, most is épp balhé van otthon egy "kétes" nőügy miatt. Én spec simán kinézem belőle, hogy lefeküdne velem, ha úgy adódna.
Ki mit gondol erről a helyzetről? NEm kellene a férjemnek kicsit máshogy vélekedni erről az egészről? Vagy én spilázom túl, mert nő vagyok? Ha ebben a helyzetben lennél, mit gondolnál?
Köszönöm a véleményeket.
Pont az egyik ismerosom jart igy h a nagy barat ramozdult a felesegre.Eloszor nem szolt semmit csak lerazta es utana szolt a ferjenek h szexualis celzasokat tesz neki a baratja...ott kiborult a bili a ferj szepen elkuldte a f...ba es a pasi meg az a minimum h bocsanatot kert es elszegyelte magat aztan bevallotta h romokban a hazassaga es h ne haragudjanak de ennek a baratsagnak ott lett vege...
Nehogymar meg a feleseg legyen a hibas azert mert a pasi beprobalkozott ennyi idiotat.Ilyenkor forditott helyzetbe kellene belegondolni h pl egy csaj baratkozna ezek utan a baratnojevel h kiakarna kezdeni a ferjevel??? Ez a legaljasabb dolog sztem.....A ferjnek meg hat eleg erdekes a reakcioja mintha mindegy volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!