Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna, ha a legjobb barátod/barátnőd flörtölne a pároddal?
A férjem legjobb barátja kb 2-3 hónapja sokat flörtöl velem, rendszeresen beszól szexuális töltetü dolgokat. Majdnem minden reggel találkozom vele mikor a gyerekeinket visszük oviba, ilyenkor a férjem nincs jelen természetesen. Eleinte nem foglalkoztam vele, csak visszaböktem neki valamit rá, aztán ennyi. De egy idő után elkezdett zavarni ez a dolog, ezért elmeséltem a férjemnek, hogy a barátja miket mond nekem néha, szó szerint meséltem neki mindent, és a konkrét szitukat is, amiben elhangzottak. Aztán vártam, kiváncsi voltam mit fog ehhez szólni. De annyi volt rá a reakció, hogy őt nem zavarja, biztos csak viccelődik, meg kedvességől mondja. Azt mondta még, hogy azért nem zavarja, mert tudja (azt gondolja), hogy úgyse tenné meg vele, hogy többet tenne a feleségével, mármint velem. NEm tudom mit gondoljak erről. A pasi nagy nőbolond, most is épp balhé van otthon egy "kétes" nőügy miatt. Én spec simán kinézem belőle, hogy lefeküdne velem, ha úgy adódna.
Ki mit gondol erről a helyzetről? NEm kellene a férjemnek kicsit máshogy vélekedni erről az egészről? Vagy én spilázom túl, mert nő vagyok? Ha ebben a helyzetben lennél, mit gondolnál?
Köszönöm a véleményeket.
Nem értem, ha egy pasi ok nélkül féltékenykedik az a baj, ha nem kapja fel a vizet az a baj. Mégis milyen reakciót vársz? Valószínűleg tudja milyen a barátja, valószínűleg tudja hogy mondhattok bármit, nem fog változtatni, örülj hogy benned bízik, hogy nem mész bele semmibe.
A pasinak meg ha nem használ a szó, hogy hagyjon békén, egyszerűen vidd más időpontban oviba a kicsit. És kerüld el, ha találkoztok és szól valamit, mintha meg sem hallottad volna, tegyél úgy.
Az ilyen azért szívja a véred, mert látja, hogy figyelsz rá, látja, hogy idegesít. Ha azt látná, hogy érdektelen a dolog számodra, keresne másik "játszótársat"
Szerintem örülj, hogy olyan férjed van aki a mai világba még igazán bízni tud.
Megbízik benned, megbízik a barátjában ezért nem foglalkozik ezzel. No meg ismerheti is a barátját, gondolom nem te vagy az első nő akinek ilyeneket mond. Ha valaki akkor a férjed a háttérinfóját is ismeri ezeknek a beszólásoknak.
pontozd csak le a "kötekedőket"
ha annyira zavarna téged, akkor leszerelted volna a hapsit, és nem kéne a férjedet ezzel traktálni, meg nem ide írogatnád ki
Flörtölni azzal lehet, aki benne van a játékban.
Szereld le. Nem igaz, hogy nem tudod. A férjed reagálása is érdekes, de a gond nem vele van elsősorban, hanem veled.
"Én spec simán kinézem belőle, hogy lefeküdne velem, ha úgy adódna. "
Talán úgy adódna?
Ezt nem a férjeddel kell megoldatni, hanem neked magadnak!
Nőknél ez más. Ha a barátnőm flörtölne (=kikezdene) a férjemmel, kiakadnék.
Te viszont túlreagálod az adott szitut szerintem.
Mondjuk az már engem is zavarna, ha az illető arról beszélne pl., hogy hogy megizélne. Van egy normális határ, amíg bóknak, viccelődésnek vehető, addig belefér. De ez független attól, hogy van-e barátom, férjem, vagy nincs, és attól is független, ki az illető.
De ha téged zavar, akkor mindenképpen mondd meg neki, hogy szerinted ezt nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!