Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Melyik opció lenne a legjobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik opció lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

Az én nevem: Ságvári

A vőlegényem neve: Nyúl

Hogy vegyem fel e nevét?

Ságvári-Nyúl?

2014. márc. 6. 16:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne, mert nagyon hülyén hangzik.
2014. márc. 6. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Mit ajánlasz?
2014. márc. 6. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én hanyagolnám a Nyulat és maradnék a régi nevemmel. A Nyúl nem tetszik. Nyúlné még úgy sem.
2014. márc. 6. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyúl-Ságvári sem hangzik jól..

esetleg a Nyúlné Ságvári ?

Én felvenném, hogy Nyúl Orsolya, mert szerintem pl az én nevemmel nem hangzik furcsán, vagy sehogy nem venném fel

2014. márc. 6. 16:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem maradhat simán Ságvári? Ill. a vőlegény is felveheti a te nevedet, ha az úgy jobb.

De tulajdonképpen más véleménye mindegy, ha neked/nektek tetszik a név, mert tulajdonképpen az a lényeg.

2014. márc. 6. 16:24
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Ha én lennék a helyedben, a "Nyúl"-at biztos nem venném fel, maradnék a saját nevemen :D

De ha te mindenáron fel akarod venni: a -né verzió szerintem a legrosszabb választás ebben az esetben. Ha elhagyod a te vezetékneved, és felveszed az övét, az egy fokkal jobb, de "rosszabbra" cseréled a neved, miközben nem is lesz egyértelmű, hogy házas vagy (már ha ez neked fontos).

Szóval én vagy nem venném fel, vagy kötőjelesen, de akkor már inkább Nyúl-Ságvári formában, nekem ez szimpatikusabban hangzik.

2014. márc. 6. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Maradnék Ságvári.

Ha fel akarod venni a nevét, akkor Nyúlné Ságvári.

Ezzel a két névvel a kötőjeles megoldás nem hangzik jól.

2014. márc. 6. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
Csak Nyulat ne:D Nem szeretnék senkit se megsérteni , de volt egy Nyúl vezeték nevű osztálytársam. Ha más miatt nem legalább azért ne vedd föl , nehogy a gyerekeid szívják meg. A volt osztálytársamat is rengeteget piszkáltál emiatt. Beszéld meg a vőlegényeddel hogy inkább ő vegye föl a TE vezetéknevedet.
2014. márc. 6. 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Kötőjelest ne, az nagyon hülyén hangzik. Én inkább maradnék a Ságvári mellett, Nyúl vezetéknévvel nem szeretnék élni....
2014. márc. 6. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!