Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt még valaki, aki nagyon boldogtalan? Hogyan tudod kezelni nap mint a nap a szomorúságodat?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 20:28
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok. Igen, sajnos a párkapcsolatomban vagyok nagyon boldogtalan, mert egyszerűen nem találom az utat a páromhoz, valami nagyon megromlott. Ő azt mondja, én idéztem elő, hogy ő így megváltozzon. Beszélni nem lehet vele erről, mert akkor nyaggatom, nem hagyom békén. Nem tudom, meddig fogom ezt bírni. Régebben olyan érzékeny volt, olyan szépen beszélt velem, ma már nagyon érzéketlen és bunkó beszólásai vannak, és azt mondja, eltávolodott tőlem, mert én mindig mindent meg akarok beszélni vele. Nem tudom, azt hittem, a kommunikáció hasznos egy kapcsolatban, de úgy látszik, nála ez egyáltalán nem válik be... nagyon szomorú vagyok.
2014. máj. 12. 15:03
12/14 A kérdező kommentje:
Nekem mindenki válasza hasznos volt, köszönöm! 3-as, nem vágtál fel, én örülök neked, hogy te legalább boldog vagy! (Ebben egy százalék irónia sincs, úgy írtam, ahogy gondolom, csak írásban ez nem látszik sajnos.)
10-es, nagyon sajnálom, hogy gyászolnod kell!
2014. máj. 12. 15:05
13/14 anonim válasza:
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
14/14 anonim válasza:
Mostanában, ha rám tör a szomorúság, egyszerűen kiírom magamból, hogy mi bánt. Ezt esetleg megmutatom a barátaimnak, de nem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!