Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mitől (volt) boldogtalan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől (volt) boldogtalan a házasságod?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 13:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
mitől boldogtalan: elhanyagoltság, magányos vagyok, nulla szex, nulla érzelem, nulla törődés.
2014. márc. 12. 13:50
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Az enyém normális. A húgom boldogtalan, mert mindent ő csinál, még festett, mázolt is a lakásban, mert nem volt pénzük. Akár, ha egyedül élne, akkor sem lenne több feladata. A "férje" még csak lelkileg sem áll mellette, mindent elfogad. Viszont lebecsüli, lekicsinyli, gúnyolódik vele. Én úgy kirúgnám, hogy a lába nem érné a földet.
2014. márc. 12. 13:50
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Talán attól, hogy a feleségem (meg az anyósom) azt gondolta, hogy "asszonynak az embör mellett van a helye, embörnek meg az aszony mellett". Ez így rendben is van, de ebből egy sorozat számonkérés fakad, "hol voltál?", "meddig tartott az út hazáig", "menj oda, ahol eddig voltál", "oda nem mehetsz el" sb. Pedig nem csavarogtam, csak néha beültünk egy sörre a kollégákkal munka után. Nem is gyakran. Szóval, ilyen dolgok vereik be a koporsószöget a házasságba. A többi meg fakad ebből.
2014. márc. 12. 13:51
 4/14 anonim ***** válasza:
88%
Első válaszoló! mintha csak én írtam volna, nálam is ugyanezek.
2014. márc. 12. 13:52
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Nekem most kezd boldogtalan lenni.

Egyre kevesebb szex. Én vagyok a nő. Amikor megismerkedtünk állandóan akarta. Most örülök, ha egy héten egyszer van. Az sem olyan már :(

De közben meg tök féltékeny mindenkire. De tényleg mindenkire! Szüleimre, barátnőimre, tehát nemcsak férfiakra.

2014. márc. 12. 13:56
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
miért lett mindenki lepontozva? ja elfelejtettem hogy ezen az oldalon olyan tipikus rózsaszín felhős párkapcsolatban élő tündéri anyukák, háziasszonyok vannak.
2014. márc. 12. 14:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem én pontoztam le, minden válasznál a zöld kézre nyomtam..bár ezt a lepontozást sosem fogom megérteni olyan kérdéseknél amikor nincs jó és rossz válasz.
2014. márc. 12. 14:05
 8/14 anonim ***** válasza:
93%

Miért 0%, hogy most éppen nem vagyok boldog és vannak gondjaim? Ez valami verseny? :S

Én azért nyomok mindenkinek egy zöldet, a lepontozónak meg ez legyen a legnagyobb boldogsága :P

2014. márc. 12. 14:19
 9/14 anonim ***** válasza:
94%
én is nyomkodom a zöldeket, hogy ellensúlyozzam a trollokat.
2014. márc. 12. 14:22
 10/14 anonim ***** válasza:
97%

Nekem a nagynénémék házassága megy tönkre szépen lassan.

Ott a legfőbb ok a pénztelenség. A nagybátyám nem tudja elfogadni a helyzetüket, nem tud annyit lerakni az asztalra, nem érzi magát férfinek, ettől tiszta depressziós. Állandó a vita közöttük, a nincstelenség teljesen felőrölte a szeretetet.

2014. márc. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!