Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti ferjetek milyen gyakran jar el a barataival biliardozni vagy sorozni?
Amióta csak összejöttünk a férjemmel, soha nem megy egyedül a haverjaival... mindig visz engem is. Abban a baráti körben szokás vinni a párjukat is.
Gyakrabban mint ahogy nekem kedvem van kimozdulni. Olyan 3-4 havonta átlagosan elmegyünk velük. Biliárdozni, bowlingozni, koncertre, pár szilvesztert is együtt töltöttünk velük, ilyenkor iszunk is:D , de legtöbbször csak összeülünk társasozni, vagy kártyázni éjszakára:)
Volt hogy menni akart, de nekem még annyi kedvem sem volt elmenni mint egyébként....(nem vagyok kimozdulós fajta), mondtam menjen nyugodtan egyedül. Csak vigyázzon magára...és ilyenkor ha egyikünk egyedül menne barátozni, az a szabály hogy éjszakára nem marad ki. Bár erre egyikünknek sincs igénye. De nem akart menni nélkülem.
12-es vagyok.
36 évesek vagyunk, és 16 éve vagyunk eggyütt.
7. Vagyok
6 éve
27-28 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!