Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti ferjetek milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti ferjetek milyen gyakran jar el a barataival biliardozni vagy sorozni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 9. 20:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Amióta csak összejöttünk a férjemmel, soha nem megy egyedül a haverjaival... mindig visz engem is. Abban a baráti körben szokás vinni a párjukat is.

Gyakrabban mint ahogy nekem kedvem van kimozdulni. Olyan 3-4 havonta átlagosan elmegyünk velük. Biliárdozni, bowlingozni, koncertre, pár szilvesztert is együtt töltöttünk velük, ilyenkor iszunk is:D , de legtöbbször csak összeülünk társasozni, vagy kártyázni éjszakára:)

Volt hogy menni akart, de nekem még annyi kedvem sem volt elmenni mint egyébként....(nem vagyok kimozdulós fajta), mondtam menjen nyugodtan egyedül. Csak vigyázzon magára...és ilyenkor ha egyikünk egyedül menne barátozni, az a szabály hogy éjszakára nem marad ki. Bár erre egyikünknek sincs igénye. De nem akart menni nélkülem.

2014. máj. 11. 06:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Igaz én a férj vagyok, de soha nem járok el, csak melózni. A feleségem egy, két osztálytalálkozón volt egyedül, de én még arra se mentem el, mert azt akarták, hogy egyedül menjek.
2014. máj. 12. 12:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Altalaban 2hetente jar össze haverokkal,engem is elhiv,kedvem nincs mindig menni.Van h munka utan is felugrik meg picit dumalni,de siet haza mert amugy is faradt.Elözö az rendes ferj.
2014. máj. 12. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
Köszi. :-)
2014. máj. 12. 21:37
 15/21 anonim válasza:
Érdekesek, jók a válaszok. Egy dolog maradt ki mindenkinél, hogy milyen korosztály vagytok és hogy mennyi ideje vagytok egy pár.
2014. máj. 13. 18:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Hármas vagyok. Nyolcadik éve vagyunk együtt, párom 34, én 26 éves vagyok
2014. máj. 13. 18:26
 17/21 anonim ***** válasza:
7 eve. 23 es 28
2014. máj. 13. 20:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok.

36 évesek vagyunk, és 16 éve vagyunk eggyütt.

2014. máj. 13. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

7. Vagyok

6 éve

27-28 évesek vagyunk

2014. máj. 14. 07:41
 20/21 anonim válasza:
100%
Már száz éve házasok vagyunk, férjem hetente 2-3-szor teniszezni jár, ismerem a társaságát jól, részben volt évfolyamtársaink. Nekem semmi gondom ezzel.Nem isznak, nem is cigiznek.
2014. máj. 14. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!