Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A ti ferjetek milyen gyakran...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti ferjetek milyen gyakran jar el a barataival biliardozni vagy sorozni?

Figyelt kérdés

2014. máj. 9. 20:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos soha, 8 éve könyörgöm, hogy menjen el a barátaival...
2014. máj. 9. 20:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Nem is nagyon van a környéken ilyen hely, ami normális lenne, ők meg nem is egy biliárdozós, iszogatós társaság. Meg ha programokat szerveznek a haverok, az inkább házibuli, grillparti, meg hasonlók és mindig "koedukált", mennek a lányok is. Nem nagyon szoktak külön lány-, vagy fiúbulik lenni, nem is igényeljük.
2014. máj. 9. 20:16
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Évente egyszer szoktak összejönni, részben azért, mert a társaság nagy része külföldön él már (sulis ismeretség, az egyik Angliában dolgozik, a másik a barátnője után ment Dániába, a harmadik európai folyami hajókon pincér. Minden május elsejét a Városligetben szoktak tölteni, vagyis néhány kivétellel, mert nekem meg pont május 1-re esik a születésnapom, és páromat zavarja, ha ő pont aznap megy el. Ráadásul ő nem is annyira az iszogatós fajta, és sajnál is erre kidobni pénzt (egész nap ott vannak, 10-15 sör a minimum, plusz kaja). Nem igazán zavar, hogy nincsenek eljárós napjai, nem ilyen típus, én sem szoktam elmenni a barátnőimmel csak nagyon ritkán, talán félévente egyszer. Átjönnek, átmegyünk mi, egyik testvéremmel szorosabb még a kapcsolat, velük is sokszor összeülünk, meg a másik két testvérem gyerekeivel szoktunk még sokfelé járni. Egyikünk sem az a fajta, aki elmenne egy az esetemben csajos, az esetében pasis napra.
2014. máj. 9. 20:25
 4/21 anonim ***** válasza:
82%

Alkalmanként megy, de nagyon sokszor hív magával.

Nem biliárdozni, hanem szórakozni, koncertre, meg hasonlóak.

Néha nagyon sokszor nem megyek vele, hiszen szeretném, hogy ki tudjon kapcsolódni, úgy sem sűrűn megy el.

2014. máj. 9. 20:27
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
soha
2014. máj. 9. 20:33
 6/21 anonim ***** válasza:
88%

Néha, most hirtelen gyakoriságot nem is tudok mondani, talán 1-2 havonta, leterheltségtől függően.

Nemsokára szülök, haverok nagyon mennének inni, ő meg azzal van gondban, hogy baromi fárasztó időszaka van a felújítás miatt, nincs igazán kedve, de nem tudja hogyan húzza ki magát alóla.

Fogyaszt alkoholt, de ez a tajtrészegre isszuk magunkat jellegű ivászat már sok neki.

Szülés előttig meg inni se mer, hátha pont akkor kell kocsiba ülni.

2014. máj. 9. 20:34
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Évente 2 -3szor. Max...

Minden haver hozza a párját, ha van..

mi iselvagyunk a csajokkal, ők is magukkal..néha külön asztalnal is..

Nincs nagynigénye rá, kimozdulni igen, amúgy nem

2014. máj. 9. 20:36
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Évente 3-4x, együtt megyünk inkább, barátok is közösek. Ha megy, akkor kollegákkal, meg a munkahelyen ha valakinek szülinapja van, szoktak meginni 1-1 sört-de ennyi. Nem is igényli, legalábbis nekem nem mondja.

Illetve az edzőtársaival, mehetnék én is, mert vannak lányok is, de nincs kedvem

2014. máj. 9. 21:01
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
nincs kimondottan ilyen hogy havonta hányszor, mert van hogy egy hónapban minden héten van valami programja, máskor 2-3 hónapig semmi... de nekem is szokott lenni külön programom, mi ebből nem csinálunk ügyet, max előre lebeszéljük, ki mikor szeretne menni valahova barátokkal, hogy valaki maradjon is itthon a gyerekekkel, (vagy kell-e nagyszülőt bevonni :) ) és természetesen vannak közös programjaink is :)
2014. máj. 9. 21:01
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen változó, talán havonta egyszer-kétszer. Mi szeretjük a szabadidőnket együtt tölteni.
2014. máj. 9. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!