Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintem megcsal a férjem A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem megcsal a férjem A mobilja le van biztonsági zárazva a múltkor kinyitottam átnéztem nem találtam benne semmit De mégis kéne valami jó ötlet vagy valami furfangos kérdés amitől esetleg elszólná magát akaratlanul is! ötletek? 14 éve együtt

Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 13:50
1 2 3 4 5
 41/49 acelsziv ***** válasza:
40: Na ez egy érdekes kérdés - és jogos is.
2014. máj. 9. 21:42
 42/49 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem, amikor bennünk nőkben felmerül, hogy megcsal, akkor mindig meg is szokott csalni.

Javaslom, hogy a telefonjában nézd meg, az üzenet értesítéseket is, azt az én hülye volt férjem soha nem törölte.

És soha nem túlórázott, korábban ment dolgozni.

2014. máj. 9. 21:50
 43/49 acelsziv ***** válasza:
Érdekes 42 -es. És ha mégsem? Picit mintha paranoiás lennél...
2014. máj. 9. 22:29
 44/49 anonim ***** válasza:
90%
Amikor felmerült bennem,meg is csalt.Mindig megbíztam benne,nem féltékenykedtem,"engedtem" hadd menjen kikapcsolódni,nem volt semmi nagy kirívó furcsaság,mégis,éreztem.Sajnos jól.
2014. máj. 10. 04:39
 45/49 anonim válasza:
kedves 11-es hogy érted az két ócska papírlap összeadását???
2014. máj. 10. 14:18
 46/49 anonim ***** válasza:
0%
Aki kutakodik a ferje/felesege telefonjaban, facebookjaban, emailjeben stb, annak szivbol kivanom hogy talaljon is valamit, mert megerdemli.
2014. máj. 14. 12:21
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

46

Érdekes gondolatmenet.

Szóval ha valaki a pasija körmére néz, az hadd szenvedjen?

Ezt úgy kell elképzelni, hogy pasi félrejár, de otthon "elfelejti" elmondani, gondolván így nem is történt semmi rossz. No meg amiről nem tud az nem fáj neki.

Kutakodni kezd asszonyka. Akkor ő a mocskos utolsó mittudom én, te meg felháborodva mondod neki, hogy na akkor most szenvedj, minek kellett kutakodnod. A te hibád hogy veszekedés van.

Érdekes meglátás.

2014. máj. 14. 12:37
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

46

A legtöbb ember akkor kezd el kutakodni,ha valamit furának érez.Nem azért teszi ,mert az a hobbija,hanem nem akar olyan kérdést kiírni a gyakori..-ra,hogy egy évig csalt a férjem vagy a feleségem.

2014. máj. 15. 12:06
 49/49 anonim ***** válasza:
0%
Ha tele a hasa, és üres a zacsija, akkor biztosan nem fog megcsalni.
2014. júl. 28. 22:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!