Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztonsági őrt eskuvore?
Figyelt kérdés
Fenn áll a veszély,hogy megpróbálják tonkretenni az nagy napunkat. Van (volt) valakinek hasonló problémája? szukséges e a biztonsáhi őr, vagy elég valamelyik rokont ráálítani a nemkívánatos személyre? Koszonom elore is a válaszokat.2013. okt. 19. 09:13
1/7 anonim válasza:
Szerintem csak semmi feltünősködés, ha balhé veszélye áll fenn, vagy ne hívd meg az adott személyt, vagy ha meghívod a balhés embert,akkor nem kell oda hivatásos, egyenruhás biztonsági őr feltűnősködni, elég egy nagy darab, izmos ember(haver,barát,rokon,akit amúgy is meghívnál), és akit mellesleg megkérsz, hogy ha balhé van, lépjen közbe.
2/7 anonim válasza:
Szerintem rokon ne legyen. O akkor nem tud nyugodtan szorakozni, leulni vacsorazni, alkoholt inni.
Legyen inkabb biztonsagi or.
3/7 anonim válasza:
Rendőr haver is megteszi, és ha balhé van, rögtön be tudja vinni őrsre.
4/7 anonim válasza:
Rokonnal nem szúrnék ki. Ha ilyen félelmetek van, akkor igen, érdemes biztonsági őrt hívni.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem lesz meghívva az eskuvore sem alakodalomra,de a templomba bárki bejohet, ezért gondoltam, hogy egy rokont megkérnék, ha balhézna. Még a templom ajtóoban nyakon kéne csípni.
2013. okt. 19. 10:17
6/7 anonim válasza:
nem rossz a biztonsági őr, de civil ruházatban legyen, ne a kék műszálas egyenruhában vagy láthatósági mellényben :D legyen kinézetre 1 ember a násznép közül, ne szúrják ki, hogy ő miért is van ott. szóval felfogadhattok egyet, de normális öltözékben jelenjen meg.
7/7 anonim válasza:
Apukám nemzetközi kiképzőtiszt (katona) az ő volt kellegája volt a meghívottak között, öltönyben szóval senki sem tudta, hogy miért:) Nálunk a férjem huga jelentette be előre, hogy balhét csinál. Szerencsére nem volt semmi, de nekem nagy nyugalmat jelentett, hogy ott volt Zsolt bácsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!