Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a velemenyetek arrol, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek arrol, ha valaki ferjhez megy, csak polgari eskuvore gondolok, aztan majd egy - ket ev mulva templomi es lagzi?

Figyelt kérdés
mert a parom szeretne, de most a tobbire nem futna en is szeretnem egyreszt masreszt nem igy kepzeltem el valamikor....
2011. dec. 3. 15:48
 1/8 anonim válasza:
15%
Teljesen rendben van.
2011. dec. 3. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

szerintem nem az igazi :(

azt úgy nem tudjátok megcsinálni hogy most minden, viszont kisebb létszámmal, mint amit eredetileg terveztetek? kevesebb főre még akár meg is oldhatnátok a kaját családon belül, és akkor csak a terem-ruha-zene maradna. meg hát, igazából pont hogy az a drágább ha kétszer hívjátok össze a népet. kétszer bérelnél ruhát, vagy a polgárin nem is lennél m.ruhában?

2011. dec. 3. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Rendben van, hisz kompromisszumokra kényszerül az ember az elképzeléseihez képest.

És maximálisan megértelek,nálunk azért nincs esküvő több mint egy éve,mert nincs rá keret:(

2011. dec. 3. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

most csak a "papírozás" és 1-2 év múlva lagzi?

Igazából semmi, a ti dolgotok.árElmondom nálunk hogy volt/lesz.

Polgári+lagzi,buli stb. megvolt. Igazából perpillanat úgy tervezzük,h a 10. házassági évfordulónkon pedig templomi+kötetlen party:D De ha ez elmarad,akkor sem megyek a falnak:)

2011. dec. 3. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Már miért ne lenne igazi? Nekünk is csak polgári lesz jövőre, templomi meg 3-5 év múlva. Egyrészt mert akkorra lesz pénzünk, másrészt úgy szeretnénk, ha már a tervezett kis utódok is ott totyognának körülöttünk.

De ha neked nem tetszik így, beszéld meg pároddal, fő, hogy mindketten boldogok legyetek:)

23/N

2011. dec. 3. 15:59
 6/8 A kérdező kommentje:
mi ugy gondoltuk mi ketten elmejunk ket tanuval ... es aztan evek mulva a tobbi ...
2011. dec. 3. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Én személy szerint nem bontanám ketté soha, de a ti életetek úgy csináljátok, ahogy nektek tetszik.
2011. dec. 3. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is olyan izé. Már évek óta meg lesztek esküdve és utána meg lagzit tartotok? Az akkor inkább már évfordulós buli vagy ilyesmi.
2011. dec. 3. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!