Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha a mennyasszonyi ruhából kilátszik a tetkó?
hát függ attól, milyen figura. sógornőmnek egy halálfej van a felkarján és ujjatlan ruhája volt. elég bizarrul nézett ki.
meg többnyire ezek a tetkók szürkés-kékes-zöldesek, szerintem eléggé elüt a visszafogott fehér ruhától. én eltakarnám. de ez a te esküvőd, kérdés téged mennyire befolyásol az, mit gondolnak rólad.
Ennyi erővel a hajadat is átfesthetnéd, mert a szőke/vörös/fekete nem megy a bézshez...
A tetkó is te vagy, gondolom a leendő férjnek is így tetszettél.
Egyébként, ha nagyon zavar mégis, akkor egyszerűbb kozmetikussal elfedetni. Van egy fiúbarátom, aki modellkedik, neki tetkója és egy komoly autóbalesett miatt 30-40 centis hegei is vannak. A fellépés előtt ezeket gyönyörűen eltüntetik alapozóval.
Nekem is van tetkóm, igaz nem látszik ki a ruhából, de nem csinálnék belőle nagy dolgot.
Sokan csináltatnak esküvőre (meg egyébként is) csilámos tetkót vagy díszítést.
Ha nagyon zavar, akkor kérd meg a sminkest, hogy fedje le, vagy dobjátok fel valami csillámos díszítéssel!
Másik tetkós menya
Engem biztos nem zavarna.
Másrészről valóban, ne pár maradi rokon megjegyzése befolyásoljon.
Ők nem vennék fel, de nem is ők esküdnek.
Pláne pillangó...az kifejezetten szép és szerintem jól mutathat a ruhádhoz :)
Ez vagy te, ne tagadd meg önmagad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!