Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha a mennyasszonyi ruhából kilátszik a tetkó?
Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy a lapockámon van egy kis méretű,ízléses tetoválás.Jövő májusban lesz az esküvőm és olyan ruhát szeretnék,aminek nyitott a háta.Ebben ugye látszani fog a tetkóm.Engem nem zavarna különösebben,de kaptam pár olyan megjegyzést,hogy ez nagyon elrontaná az összképet.Kicsit elkezdtem aggódni emiatt és azon gondolkodom,hogy érdemes lenne-e emiatt olyan ruhát választanom,ami eltakarja.Nektek mi a véleményetek erről?Akinek van tetkója,hogy oldotta meg ezt az esküvőjén?2011. nov. 4. 09:06
11/27 anonim válasza:
Szerintem állati ciki! A menyasszonyi ruhához nem illik! Válassz olyat inkább, amiből nem lóg ki! Ez egy kivételes alkalom az ember életében, ami jó esetben csak egyszer van, és ha majd 40 év múlva visszanézed, ne azon kelljen törnöd a fejedet, hogy ez nagyon ciki !Bár a 21. században élünk, azért mégis csak ízléstelen!
12/27 anonim válasza:
Én eleve nem csináltatam volna tetkót. DE: ha a tetkó azért került rád, mert az egyéniséged elbírja, akkor szerintem mindegy, hogy látszik vagy nem. Te az esküvőd egyetlen napján is ugyanaz az ember leszel, mint holnap vagy bármelyik másik napon. Miért kellene takargatni, ami hozzád tartozik? Ilyen vagy, hát ilyen vagy, akinek nem tetszik, ne nézegesse a hátadat.
13/27 anonim válasza:
Az esküvő valóban kivételes alkalom, de azért ne felejtsük el, hogy NEM a ruha és a felhajtás a lényeg. Mert ha valaki emiatt házasodik, inkább ne tegye... úgyis válás lesz a vége. Az esküvő arra való, hogy összekötöd valakivel az életedet. És ha tetkód van, akkor azzal együtt kötöd össze. A szertartás miatt lesz különleges, nem attól, hogy nézel ki, és milyen ruha van rajtad és hogy látszik-e a tetoválásod/a műtéted helye/a narancsbőröd vagy a hurkáid.
14/27 anonim válasza:
A helyedben én lehet azt csinálnám, hogy "eldugnék" pár pillangót a dekorban, esetleg a csokorban. Úgy nem fog annyira elütni a lepkés tetkód az "esküvőtől". :) (Láttam már lepkés csokrot meg dekort is, nagyon szép volt)
15/27 anonim válasza:
"- lapockán a pillangó tetoválás az álmodozót szimbolizálja"
Álmodozzál tovább,és úgy alakítsd az esküvőd napját,hogy számodra a legtökéletesebb,legszebb legyen..(mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
sok boldogságot kívánok nektek.
16/27 anonim válasza:
Vannak olyan alapozók is, amik kifejezetten a tetoválások eltüntetésére szolgálnak.
17/27 anonim válasza:
Szerintem is mindegy h kilátszik e vagy sem. Amúgy ha zavar a szertartások alatt ragaszd le sebtapasszal. Már vannak olyan sebtapaszok amik nem látszanak. De amúgy pl a templomba úgyis lesz rajtad pelerin v kabátka ami eltakarja.
19/27 anonim válasza:
Nem azért csináltattál tetkót, mert tetszik? Ki a francot érdekel, hogy másnak meg nem? A te napodon!!!
szerintem vegyél fel olyan ruhát, amilyet akarsz, ha meggondolod magad, még mindig lealapozhatod a tetkót.
20/27 anonim válasza:
Esetleg ha tényleg kicsi akkor még valami test festet párt is csinálnék a másik oldalra. Közéjük meg akár virág is mehet, egy tényleg egyszerű fehér ruhával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!