Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú, típusú mennyasszonyi ruha áll jól egy molett nőn?
Van egy kis pocak, de nem túlsúly, és olyan 165 cm magas.
ha tudtok linkelhettek is.
köszi előre is :)
Empire stílusú ruhával nem foghatsz mellé: mell alatt vágott, lefelé onnan bővül, és legtöbbször van ujja is, hogy ha a felkarodon is van pici felesleg, azt is elleplezi, magasabbnak is mutat, szerintem pont ideális.
Amit felejts el, azok a vállpánt nélküli darabok, rettentően tudnak kövéríteni.
Nos, hát én sem vagyok nádszál, úgyhogy... Szóval szerintem az A vonalú ruhák jöhetnek számításba. Ha szép a dekoltázsod, vállad, akkor azt hagyd szabadon, emeld ki. A mellrészén legyen inkább hangsúly és onnantól lefelé finoman kövesse az alak vonalát A vonalban, semmi fodor vagy rakás vagy ilyesmi. Én ilyesmit választanék. Bár nekem még dekoltázsom sincs nagyon, 168 cm-hez 70 kg vagyok, de derékban vagyok vastagabb, mellben meg 2 félzsemle van sajnos. :)
Hirtelen ezt találtam, de csak a szabása miatt ilyesmit gondoltam.
18.24-es vagyok ismét.
Kicsit körülnéztem neked, ezt az oldalt nézd meg, ha nem is itt veszed meg, de ötletet adhat. Szerintem szépek vannak, s kimondottan ducisabb alkatúaknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!