Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen stílusú, típusú mennyas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen stílusú, típusú mennyasszonyi ruha áll jól egy molett nőn?

Figyelt kérdés

Van egy kis pocak, de nem túlsúly, és olyan 165 cm magas.

ha tudtok linkelhettek is.

köszi előre is :)

2011. febr. 27. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Empire stílusú ruhával nem foghatsz mellé: mell alatt vágott, lefelé onnan bővül, és legtöbbször van ujja is, hogy ha a felkarodon is van pici felesleg, azt is elleplezi, magasabbnak is mutat, szerintem pont ideális.

[link]

Amit felejts el, azok a vállpánt nélküli darabok, rettentően tudnak kövéríteni.

2011. febr. 27. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez remekül bevált: semmi habos-babos flitteres, inkább egyszerű. Az enyém félvállas, és görögös volt, nagyon elegáns, olyan mint a görög istenek szobrain, csak karcsúsított, a pocak nem látszik a redők miatt, és mivel egyszerű szabású, a szemet függőlegesen vezeti, nem csak karcsúsít, hanem magasít is. Minusz 5-6 kg, próbálj egy ilyet! Semmi dísz nem volt benne, az anyag maga adta a redőket.
2011. febr. 27. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos, hát én sem vagyok nádszál, úgyhogy... Szóval szerintem az A vonalú ruhák jöhetnek számításba. Ha szép a dekoltázsod, vállad, akkor azt hagyd szabadon, emeld ki. A mellrészén legyen inkább hangsúly és onnantól lefelé finoman kövesse az alak vonalát A vonalban, semmi fodor vagy rakás vagy ilyesmi. Én ilyesmit választanék. Bár nekem még dekoltázsom sincs nagyon, 168 cm-hez 70 kg vagyok, de derékban vagyok vastagabb, mellben meg 2 félzsemle van sajnos. :)

[link]

Hirtelen ezt találtam, de csak a szabása miatt ilyesmit gondoltam.

2011. febr. 27. 18:24
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
A görögös vok megint, az empire stílussal vigyázz, tutira kismamás a valóságban, plusz én úgy néztem ki benne mint egy kuglóf, ha a melleid is picit nagyobbak, akkor mint egy NAGY kuglóf...
2011. febr. 27. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:

18.24-es vagyok ismét.

Kicsit körülnéztem neked, ezt az oldalt nézd meg, ha nem is itt veszed meg, de ötletet adhat. Szerintem szépek vannak, s kimondottan ducisabb alkatúaknak. :)

[link]

2011. febr. 27. 18:32
 6/9 A kérdező kommentje:
18:24 Mintha magamat hallanám, hasonlóak vagyunk. :) Nekem sincs sajnos szép dekoltázsom :S de a ruha az tetszik. kedden megyek vásárolni, remélem találok olyat ami jól áll majd. Köszönöm
2011. febr. 27. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen. Sok boldogságot! :)
2011. febr. 27. 20:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Sörsátor:)
2011. márc. 6. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:

A- line:

[link]

itt meg tobb is van:

[link]

2011. márc. 22. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!