Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a mennyasszonyi ruhából kilátszik a tetkó?

Figyelt kérdés
Arról van szó,hogy a lapockámon van egy kis méretű,ízléses tetoválás.Jövő májusban lesz az esküvőm és olyan ruhát szeretnék,aminek nyitott a háta.Ebben ugye látszani fog a tetkóm.Engem nem zavarna különösebben,de kaptam pár olyan megjegyzést,hogy ez nagyon elrontaná az összképet.Kicsit elkezdtem aggódni emiatt és azon gondolkodom,hogy érdemes lenne-e emiatt olyan ruhát választanom,ami eltakarja.Nektek mi a véleményetek erről?Akinek van tetkója,hogy oldotta meg ezt az esküvőjén?
2011. nov. 4. 09:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

hát, én pont azért tűzöm fel a hajam, hogy látszon a tarkómon lévő tetoválás, és tervben van még esküvő előtt egy pici a lapockámra is, és az is látszani fog. nekem pont, hogy tetszik... milyen tetoválásod van,meg tudod mutatni?

nekem egyébként kifejezetten tetszik...

:)

21L menyatárs:P

2011. nov. 4. 12:55
 22/27 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

oké, már látom, hogy pillangó

az is jó ötlet, hogy csillámmal áthúzatod, bár én nem tenném

a képekről meg le lehet retusálni, de én azt sem tenném :P

2011. nov. 4. 12:57
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia nekem a bokámon van tetkom de eszembe nem jutott eltüntetni .Olyan volt a ruhám ami elől rövid ,hátul hosszú.Tehát kilátszott senki nem szolt meg érte .És egyáltalán nem éreztem cikinek.Sőt a fényképeken is nagyon szép.Ezt neked kell eldöntened nem másnak .És még valami az is hozzád tartózik .Üdv Zsani
2011. nov. 4. 13:00
 24/27 anonim ***** válasza:
Olyan megoldást láttam, hogy egy testfestő szakember "átkente" fehérre és csillámosra a tetoválást, ami kilátszott a ruhából. Nagyon szép lett, meg se lehetett mondani, hogy alatta van egy igazi tetkó, úgy nézett ki, mint egy alkalmi díszminta.
2011. nov. 4. 13:38
 25/27 anonim ***** válasza:
Ja, és ezerszer inkább szívesen néznék a fotókon egy kikandikáló tetkót, mint cicit (ami manapság nagy divat...)
2011. nov. 4. 14:19
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!Mostmár megnyugodtam és eldöntöttem,hogy nem érdekel mit fognak szólni,akkor is látszani fog a tetkóm,ha egyeseknek nem tetszik.Tényleg az a lényeg,hogy nekem és a páromnak tetszik és nem fogom amiatt takargatni,mert pár nyanyának böki a szemét!:)
2011. nov. 4. 16:58
 27/27 anonim ***** válasza:
valóban ízléstelen, ha kilóg a tetkó. bocsi.
2011. nov. 5. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!