Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintem megcsal a férjem A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem megcsal a férjem A mobilja le van biztonsági zárazva a múltkor kinyitottam átnéztem nem találtam benne semmit De mégis kéne valami jó ötlet vagy valami furfangos kérdés amitől esetleg elszólná magát akaratlanul is! ötletek? 14 éve együtt

Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 13:50
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
7%
Az okosabb pasi nem tartja me tel-ben a számot, hanem fejben. Egy ócska papírlap 2 összeadását, ha jobban megnézed, szintén lukra futsz:)ez is egy megszokott dolog.
2014. máj. 9. 14:00
 12/49 anonim ***** válasza:
Akkor mond el neki ezt,amit ide írsz!Én rákérdeznék,hogy miért ilyen furcsa mostanában.Gondolom ismered már annyira,hogy a válaszából tudod,hogy igazat mond e.Csak egy ötlet.
2014. máj. 9. 14:04
 13/49 anonim ***** válasza:
87%
Igazából rutinos nők ezt a férfi arcáról olvassák le. Kevésbé nyílt tekintettel néz egy titkolódzó férfi a nőre, de lehet hogy nem másik nő miatt titkolódzik, hanem egyéb hülyeséget csinált (pl. eljátszott szerencsejátékon nagyobb összeget) vagy mondjuk munkahelyén vannak gondjai.
2014. máj. 9. 14:05
 14/49 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem mint a Lúdas Matyi!

Megcsalsz e, vagy ha nem, mered e tagadni?

2014. máj. 9. 14:07
 15/49 Bence_ ***** válasza:
59%
Erről beszélgettetek, hogy mostanában fura?
2014. máj. 9. 14:11
 16/49 anonim ***** válasza:
92%

Mi lenne, ha leülnél vele beszélgetni? Szoktatok egyáltalán?

Nekem eszembe nem jutna megnézni a párom mobilját, levelezését. Ha érdekel valami, nyíltan rákérdezek, ő pedig válaszol. És fordítva is.

Kommunikáció, őszinteség, bizalom. Ha ezek nincsenek meg, akkor miért vagytok együtt?

2014. máj. 9. 14:13
 17/49 anonim ***** válasza:
3-as, 11-es, na elfelejtettem!
2014. máj. 9. 14:14
 18/49 anonim ***** válasza:
61%

Egyszerü:

csak mond neki este ha hazaér: Drágám keresett egy csaj este vár a szokott helyen.

Ha belepirul,és gondolkodik azon ,hogy ki az akkor bukott ha néz hülyén akkor tiszta.

A lényeg nyugodtan mond . és viccesen . (ne éreze ,hogy ez csapda.

Nekem bevált ,olyan hülyén nézett a férjem ,hogy most mi van.

Ha megkérdezi ,akkor hogy hívják mond ,hogy annyira meglepődtél ,hogy nem emlékszel a nevére.

Csak üzenetet adod át.

19/49 A kérdező kommentje:
nekem se szokásom megnézni egyébként! most volt rá példa erre először
 20/49 anonim ***** válasza:
80%

De mondod, semmit nem találtál!

Akkor ebből az következik, hogy megcsal?

Akkor mi lenne, ha találtál volna valamit?

2014. máj. 9. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!