Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem megcsal a férjem A mobilja le van biztonsági zárazva a múltkor kinyitottam átnéztem nem találtam benne semmit De mégis kéne valami jó ötlet vagy valami furfangos kérdés amitől esetleg elszólná magát akaratlanul is! ötletek? 14 éve együtt
Szerintem mint a Lúdas Matyi!
Megcsalsz e, vagy ha nem, mered e tagadni?
Mi lenne, ha leülnél vele beszélgetni? Szoktatok egyáltalán?
Nekem eszembe nem jutna megnézni a párom mobilját, levelezését. Ha érdekel valami, nyíltan rákérdezek, ő pedig válaszol. És fordítva is.
Kommunikáció, őszinteség, bizalom. Ha ezek nincsenek meg, akkor miért vagytok együtt?
Egyszerü:
csak mond neki este ha hazaér: Drágám keresett egy csaj este vár a szokott helyen.
Ha belepirul,és gondolkodik azon ,hogy ki az akkor bukott ha néz hülyén akkor tiszta.
A lényeg nyugodtan mond . és viccesen . (ne éreze ,hogy ez csapda.
Nekem bevált ,olyan hülyén nézett a férjem ,hogy most mi van.
Ha megkérdezi ,akkor hogy hívják mond ,hogy annyira meglepődtél ,hogy nem emlékszel a nevére.
Csak üzenetet adod át.
De mondod, semmit nem találtál!
Akkor ebből az következik, hogy megcsal?
Akkor mi lenne, ha találtál volna valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!