Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem megcsal a férjem A mobilja le van biztonsági zárazva a múltkor kinyitottam átnéztem nem találtam benne semmit De mégis kéne valami jó ötlet vagy valami furfangos kérdés amitől esetleg elszólná magát akaratlanul is! ötletek? 14 éve együtt
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 13:50
21/49 A kérdező kommentje:
akkor az lenne hogy elválnék tőle! ezt az egyet nem bocsájtanám meg neki
2014. máj. 9. 14:20
22/49 anonim válasza:
Egy beszélgetés kapcsán hirtelen kérdezz rá; "És hogy van a szeretőd mostanság?" Ha kérdezi, hogy honnan veszed mondd, hogy biztos forrásból tudsz róla. Ha bevallja akkor annyi, ha meg kiderül, hogy tévedsz mondd, hogy csak vicceltél.
23/49 anonim válasza:
Ha sokáig folytatod ezt a viselkedést, ő fog otthagyni téged!
Teljesen jogosan!
Akkor majd ő lesz a undorító féreg, aki elhagyta a feleségét?
Nem, Te vagy egy elviselhetetlen, unalmában nem tudja, hogy mitcsináljon, nőszemély!
24/49 anonim válasza:
22-es, ekkorát régen nevettem, mint rajtad!!!
25/49 anonim válasza:
Nyugi, szerintem igazad van. A meglévő információk alapján 90%, hogy megcsal.
Leülni beszélgetni a legnagyobb baromság, mert akkor óvatosabb lesz. Nézd át a kocsiját, a zsebeit, kövesd a munkahelyéről amikor kilép, nézd meg, hogy nem e vett ki szabadságot amikor úgy tudtad, hogy dolgozni ment.
26/49 anonim válasza:
24, Örülők, hogy jó kedvre derítettelek! :D
27/49 anonim válasza:
26-os, tulajdonképpen, ha belegondolok, nem is rossz ötlet! Csak elsőre olyan bizarrnak tünt.
28/49 anonim válasza:
ez úgy ahogy van, szánalmas
örülj, hogy rajta a biztonsági zár, legalább nem kerülnek fel a home videók a netre, ha ellopják, vagy nullázzák le a számlátokat
ha nincs min hisztizni, keresni kell valamit?
29/49 anonim válasza:
25-ös, viszont honnan vonta le következtetését 90% bizonyosságra, szerintem még előtte is rejtély!
30/49 anonim válasza:
"26-os, tulajdonképpen, ha belegondolok, nem is rossz ötlet! Csak elsőre olyan bizarrnak tünt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!