Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos-e a felháborodásom, mert már a házasságom múlik rajta!?
" A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad. "
Ne húzd fel magad kedves kérdező, látod, hogy csak ennyire hasznos tagja a társadalomnak...
27-es voltam.
Szia. Azt én se nagyon értem, hogy havi 200eFtból, hogy nem lehet jól kijönni, tehát beosztási problémátok szerintem biztos, hogy van.
A férjed lehet, hogy önző, de végül is joga van azt gondolnia, hogy dolgozik eleget, miért ne költhetne magára el 100.000Ft-ot, ezt kifejezetten nem kérheted tőle számon, de ha ezt úgy teszi, hogy közben rezsire nem futja, és nem a te hibádból, akkor úgy szóvá teheted. viszont hozzá teszem, a 200eFt igen jó. Nem tudom, hogy abból mennyi a hiteletek, de én pl. csak magamra max. 20eftot költök kajára havonta, és nem éhezek mindenem meg van belőle.
Szerintem ne válj el emiatt, beszéljétek meg, számoljatok át mindent, osszátok be jobban a pénzt közös megegyezéssel. Én mindenesetre havi 200eFtból, ha nekem annyit adott volna haza a párom, hogy oldjam meg belőle a dolgokat, magunkra, meg a gyerekre, hát kb. madarakat lehetett volna velem fogatni! :) És pont letojtam volna, hogy ő közben mennyit költ magára.
:O
De ha van egy saját lakásod, akkor mire megy el annyi hitel?
Egyet is értenék veled, csak ez nem tiszta nekem.
Már leírtam,hogy kijövünk 200.000-ből...
Utolsó: A férjem sajnos több személyi kölcsönt is felvett,többségét az én határozott ellenkezésem ellenére is.Ezt nyögjük havonta 20.000+25.000+15.000+5000
Kérdező: amíg nincsenek alapvető megélhetési gondjaitok, addig felesleges problémát gyártasz le magatoknak.
Írtad, hogy kijöttök, de még is írtad azt is, hogy volt olyan, hogy rezsi számlát se tudtatok befizetni, ezek szerint még is csak van beosztási problémátok?!
A hitel részét is megbeszélném a férjemmel, azt szépen fizesse abból, amit magára költ el havi szinten 100eFtokat, és ne abból ami kell a megélhetésre, még mindig marad neki "szórakozásra".
Utolsónak: persze, az ilyen felfogások miatt van a rengeteg válás. Minek megoldani a problémákat...egyszerűbb elmenekülni, és válni. Ja, és persze ítélkezni mások felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!