Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos-e a felháborodásom, mert már a házasságom múlik rajta!?
"Nem,az a bajom,hogy nem rám költi,az a bajom,hogy nem A GYEREKRE költi.Úgy volt elmegyünk Állatkertbe,de mégsem mert nincs rá keret.Arra nincs,cigire van."
Még is azt írod a kérdés alatt, szó szerint "zavar, hogy mennyi mindent tudnék MAGAMRA meg a gyerekre venni".
Nőként neked is vannak igényeid, amiket most nem tudsz teljesen kielégíteni. Ezt kár titkolni, azt várod, hogy a férjed egyik napról a másikra leszokjon a cigiről, ne költsön egyéb magánkiadásokra, hogy te is elereszhesd magad. Mert hát házasság, ami az övé az az enyém is, vagy csak az enyém, kitudja..
Ha komoly problémák lennének, nem egy nyomorult állatkerti példát tudnál csak 2 oldal után írni, hanem már a kérdés alatt soroltad volna mi mindenre nincs pénz, ami a létfenntartásotokat veszéylezteti. Ehhez képest a rezsi be van fizetve, a hitel be van fizetve, tető van a fejetek fölött, végrehajtás nem indult, van mit ennetek, van mit felhúznotok.
Nincs itt igazi probléma, csak te hívod "kiszolgáltatottságnak" azt a helyzetet, mikor te nem költhetsz annyit, mint a férjed.
Konkrétan válaszolva a kérdésere:
Nem jogos a felháborodásod, azt írod, a gyerek születése előtt is ilyen volt. Ne haragudj, mit vártál?! Ha már belekeveredtél, én a helyedben elkezdenék valami ügynökös-jutalékos melót, amit a gyerek mellett tudnál csinálni és ha ügyes vagy, szépen kiépíthetnéd a saját anyagi biztonságodat és megszabadulhatnál ettől a kretén férjedtől, aki a saját gyerekétől és feleségétől vonja meg a jót. Az ilyen ember a gyerek egyetemi tanulmányaira is sajnálni fogja a pénzt és ami rosszabb, a gyerek is ilyenné válhat, hogy ha ezt a példát látja az apjától.
"Kevesebb vagyok, mert nincs állásom" -> aki ezt elhiteti veled, az nem szeret! Mi ez a hülyeség? Amikor a gyereket megcsinálta, akkor "ígyszeretlek-úgyszeretlek", utána meg te szűkölködj a rezsiből?!
23-as tényleg nem értelek,de tudod mit,mindegy is.Nekem soha nem voltak nagy igényeim mellette,nemhiába őt választottam,és nem egy gazdag pasit.A család számomra azt jelenti,hogy mindenki egyenlő,nincsenek külön utak,nincsen az,hogy külön pénz,hanem leülünk és mindent átbeszélünk,az egyéni igényeket is,amire én soha nem is mondtam nemet.Soha nem volt gond,hogy dohányzik,de van egy bizonyos határ itt is,már csak az egészsége érdekében is.Működött is a "demokrácia" addig amíg én voltam a jobban kereső fél,most hogy,nem valahogy már semmi sem működik.
Sorolhatnék még egyéb példákat is,de nem ez a lényeg.A többibe meg azt magyarázol bele amit akarsz!
Gondolkodtam, mit tudnék reagálni a 23-as félagyú válaszolónak, de nem menne át a trágárságszűrőn.
Akárki akármit mond, ez semmiképpen sem normális, és szerintem nagyon sürgősen adj neki ultimátumot. Még a jog is kimondja, hogy saját maga árán is a gyereket kell előtérbe helyeznie. Arról nem is beszélve, hogy te is ott vagy nőként, akinek szintén igényei lennének.
Hát sajnálom a helyzetet, de azt írtad, hogy mindig is önző volt. Nem értem, azt hitted, hogy majd megváltozik? :)
Persze, nincs igazam, de megcáfolni sem tudsz :D
Amit be kell fizetni, az be van, ami a megélhetéshez kell, meg van, a többi már csak hiszti, a többi információ csak a férjed "önzőségét" mutatja be egyoldalúan.
Önzőség ide vagy oda, mégis a te khm..hátsódat és a gyereketeket tartja el,ami nem kis teljesítmény. Ezek a tények. Vitatkozhatsz velük, csak nem érdemes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!