Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos-e a felháborodásom, mert már a házasságom múlik rajta!?
Hát ehhez egész nap cigizni meg inni kell. Nem tehet túl jót az egészségének.
Nagyon sajnálnék ennyi pénzt kidobni az ablakon ilyen szemétre. Pedig én is szeretek szórakozni, eljárni ide-oda, szóval nem csak "értelmes" dolgokra költök. De 100 ezer csak cigire és piára nagyon sok. Főleg, hogy ott a baba, akinek vásárolgathatna.
Tervezzétek meg, írjátok le, hogy egy hónapban x ezer forint fix kiadások után a maradék x ezer forintot így és így osztjátok be, ennyi megy kajára, annyi a babára, annyi nem tudom mire, és x marad szórakozásra, cigire, innivalóra. Aztán ehhez tartsátok magatokat. Ha nem hajlandó rá, akkor nem fogtok tudni előrelépni.
9-es:
Azért is próbáltam befogni a szám,mert néha azt érzem "eltartott" vagyok,holott dolgoztam világ életemben,gyedet is kaptam,a mostani körülményekről nem tehetek,de ez 2-3 éven belül rendeződni fog remélhetőleg (immunológiai probléma van a kisfiunknál amit kinő) szóval fogok dolgozni,keresni,elhagyhatom ha úgy akarom,de nem ez a célom,szeretem őt,csak nagyon nehéz nekem ez az egész,sőt néha már azt éreztem nincs igazam,máskor meg,hogy nagyon is igazam van.Ezért kértem véleményeket,hogy más hogyan látja.
Nyilván nőgyülölő vagyok, mert nem adok neked igazat :D
Rá vagy szorulva a férjedre, és neked nem tetszik, hogy nem te vagy a pénz elsőszámú elköltője és megkeresője. Mert ez ugye így illik. A férj dolgozzon látástól mikulásig, vállaljon másodállást, hogy be legyen fizetve a rezsi, te meg mindenféle önző állatnak elhordod a háta mögött, mert a fizetése másik részét magára meri költeni.
Mondom, neked az a bajod, hogy magára költi, és nem te rád . Ennyire egyszerű. Csak könnyebb egy nagylábon élő, irigy tuskónak kikiáltani a férjed, mint sem az igazságot bevalld magadnak. Pár bólogató hozzászólás és még jobban elszállsz magadtól és az igazságérzetedtől.
Igen ezt viszont nagyon jól látod, hogy önnön hibádon kívül estél ebbe a helyzetbe. Írni is akartam. Ezt megelőzni csak a felvetett módon lehetett volna, de más nincs rá. Egyet értek veled, annak ellenére, hogy ilyen esetekben nem szoktam. Nem kell kitartottnak érezned magad, mert pont erről szólna a (jó) házasság.
Az megint más lenne, ha azért jöttél volna fel "nyafogni", mert nem lenne pénzed elmenni a műkörmösödhöz, vagy venni új ruhát valamelyik plázában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!