Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Jogos-e a felháborodásom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos-e a felháborodásom, mert már a házasságom múlik rajta!?

Figyelt kérdés
A férjem pénzügyekben elég önző,mindig a saját magáét helyezte előtérbe,nem változott ez akkor sem mikor a gyerek megszületett.Egy időben nagyon komoly anyagi válságban voltunk emiatt,mert gyakorlatilag a számlákat sem tudtuk befizetni,de neki ekkor is tellett mindenre.Aztán emeltek a fizetésén ,lett másodállása is,úgyhogy kilábaltunk a gondból,de még mindig sokat költ magára.A 300.000-es fizetéséből 100.000-et kb csak magára költ,a maradék 200.000 meg a hitel,rezsi,kaja és minden egyéb,nem könnyű kijönni belőle,de azért megvagyunk,csak néha zavar,hogy mennyi mindent tudnék magamra meg a gyerekre venni ha nekem is lenne havi 100.000-em.De a békesség kedvéért ezt már jó ideje nem teszem szóvá.Csak azt látom,hogy egyre több és több kell,és ma kiborultam,mert levett a számláról pénzt,úgy hogy nem is szólt,meg ma is elvette a tárcámból a maradék 3000ft-mat.Kértem ne hazudjon,sumákoljon,mert így nekem nagyon nehéz,egy ideig működik,majd megint kezdi.Mindezek mellett meg sokszor eszembe jut,hogy én csak gyest kapok,hogy kevesebb vagyok,mert nincs állásom,fizetésem,és még nem is lesz egy darabig mert a gyerek tartós beteg.Nem tudom bele fér-e ez egy házasságba,vagy nem.
2014. ápr. 29. 20:42
1 2 3 4 5 6
 11/58 mustafa33 ***** válasza:
72%
Ja, bocs hitelre nem gondoltam.
2014. ápr. 29. 20:58
 12/58 anonim ***** válasza:
76%

Hát ehhez egész nap cigizni meg inni kell. Nem tehet túl jót az egészségének.

Nagyon sajnálnék ennyi pénzt kidobni az ablakon ilyen szemétre. Pedig én is szeretek szórakozni, eljárni ide-oda, szóval nem csak "értelmes" dolgokra költök. De 100 ezer csak cigire és piára nagyon sok. Főleg, hogy ott a baba, akinek vásárolgathatna.

Tervezzétek meg, írjátok le, hogy egy hónapban x ezer forint fix kiadások után a maradék x ezer forintot így és így osztjátok be, ennyi megy kajára, annyi a babára, annyi nem tudom mire, és x marad szórakozásra, cigire, innivalóra. Aztán ehhez tartsátok magatokat. Ha nem hajlandó rá, akkor nem fogtok tudni előrelépni.

2014. ápr. 29. 21:01
 13/58 A kérdező kommentje:

9-es:

Azért is próbáltam befogni a szám,mert néha azt érzem "eltartott" vagyok,holott dolgoztam világ életemben,gyedet is kaptam,a mostani körülményekről nem tehetek,de ez 2-3 éven belül rendeződni fog remélhetőleg (immunológiai probléma van a kisfiunknál amit kinő) szóval fogok dolgozni,keresni,elhagyhatom ha úgy akarom,de nem ez a célom,szeretem őt,csak nagyon nehéz nekem ez az egész,sőt néha már azt éreztem nincs igazam,máskor meg,hogy nagyon is igazam van.Ezért kértem véleményeket,hogy más hogyan látja.

2014. ápr. 29. 21:01
 14/58 A kérdező kommentje:
Nem piára költi,sima innivalóra,esetleg néha kajára ha dolgozik,akkor már nem lennék vele,alkoholistával soha.Tényleg nem tudom mire megy el,napi 2 doboz cigi elmegy,de "látszatja" nagyon nincs a többinek.Már arra is gondoltam,hogy nem-e valami nőre költi,de szerintem nem,annak csak lenne valami jele.
2014. ápr. 29. 21:04
 15/58 anonim ***** válasza:
8%

Nyilván nőgyülölő vagyok, mert nem adok neked igazat :D

Rá vagy szorulva a férjedre, és neked nem tetszik, hogy nem te vagy a pénz elsőszámú elköltője és megkeresője. Mert ez ugye így illik. A férj dolgozzon látástól mikulásig, vállaljon másodállást, hogy be legyen fizetve a rezsi, te meg mindenféle önző állatnak elhordod a háta mögött, mert a fizetése másik részét magára meri költeni.

Mondom, neked az a bajod, hogy magára költi, és nem te rád . Ennyire egyszerű. Csak könnyebb egy nagylábon élő, irigy tuskónak kikiáltani a férjed, mint sem az igazságot bevalld magadnak. Pár bólogató hozzászólás és még jobban elszállsz magadtól és az igazságérzetedtől.

2014. ápr. 29. 21:05
 16/58 anonim ***** válasza:
31%
Mustafa33-al most kivételesen egyetértek.
2014. ápr. 29. 21:07
 17/58 A kérdező kommentje:
Nem,az a bajom,hogy nem rám költi,az a bajom,hogy nem A GYEREKRE költi.Úgy volt elmegyünk Állatkertbe,de mégsem mert nincs rá keret.Arra nincs,cigire van.És igen,úgy gondolom,hogy valahol valamikor téged nagyon megbánthatott,megalázhatott egy nő,ha ennyire azt hiszed egy ismeretlen emberről,hogy a pénzre megy.Sokkal jobb anyagi háttérrel rendelkeztem,rendelkezem most is mint ő.A lakás is az enyém,de soha nem éreztettem vele.Anno az állását is én szereztem,ezt sem éreztettem vele,anyagilag is segítettem mikor az kellett.Dolgozik becsületesen,igen,hálás is voltam mindig érte,de azért álljon már meg a menet,hogy most mikor ilyen helyzetbe kerültünk,hogy munkaképtelen vagyok,folyamatosan azt éreztesse velem,hogy egy kiszolgáltatott helyzetben vagyok,és kuss a nevem??? Nem,nem érzem jogosnak azt amit írsz.
2014. ápr. 29. 21:12
 18/58 anonim ***** válasza:
94%
Ez egyáltalán nem fér bele. Havi 100e az napi 3-3500ft. Sajnos ezt nem nehéz elkölteni, főképp 2 doboz cigi mellett ami alaphangon is 2ezer forint. Emellé még üdítő, kaja, ki is jön. Az a baj, hogy amíg dolgoztál nem figyeltél erre annyira oda, volt miből, megszokta. Most, hogy nem dolgozol te hunyászkodsz meg, holott semmi de semmi okod nincs rá !! Cseppet nem vagy kevesebb mint ő és nem szabad hagynod, hogy ezt éreztesse vagy elhitesse veled. Nagyon komolyan ülj le vele erről beszélgetni.
2014. ápr. 29. 21:18
 19/58 anonim ***** válasza:
Sok pénz el tud menni a semmire. Nálunk pl. az van hogy párom dolgozik én táppénzen vagyok, nemsokára szülök előtte én is melóztam. Engem az idegesít, hogy az én táppénzemből veszem a konyhára ami kell, abból van kaja, sütök néha, abból veszem ami a tisztálkodásra kell stb. szóval ami a mindennapokba kell + sok mindent anyum ad. Az ő fizujából a rezsit fizetjük lakás az saját. Namost hiába főzök minden nap, neki minden este nassolnia kell. Megvan lőve az édességmániájával ami azt jelenti hogy minden este vacsi után 1-2 csomag piskóta tallér, csoki, nagy doboz fagyi, reggelire villásreggelit vásárol be, nekem is veszi a joghurtokat müzliket zacskószámra stb amit a saját fizujából vesz. Napi 2000-et simán elkölt ilyenekre ami csak egy hónapba ott van 40.ooo ft körül ami a 110.oooes fizujához képest rengeteg kiadás a felesleges nassolásokra. A cigiről már szerencsére leszokott, de ha azt a 40-et hozzáadnám akkor 100 körül járna ő is. NAponta nem tűnik fel egyébként pár ezer forint kiadás de havi szinten ez rengeteg.
2014. ápr. 29. 21:23
 20/58 anonim ***** válasza:

Igen ezt viszont nagyon jól látod, hogy önnön hibádon kívül estél ebbe a helyzetbe. Írni is akartam. Ezt megelőzni csak a felvetett módon lehetett volna, de más nincs rá. Egyet értek veled, annak ellenére, hogy ilyen esetekben nem szoktam. Nem kell kitartottnak érezned magad, mert pont erről szólna a (jó) házasság.

Az megint más lenne, ha azért jöttél volna fel "nyafogni", mert nem lenne pénzed elmenni a műkörmösödhöz, vagy venni új ruhát valamelyik plázában.

2014. ápr. 29. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!