Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kis dolgokban döntésképtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis dolgokban döntésképtelen férjet más hogy kezel?

Figyelt kérdés

Van egy rém idegesítő szokása. Nem nagy horderejű dolgokban döntést kér tőlem, majd elkezd azzal vitatkozni.

Mondok egy példát:

Tegyük fel, felhív hazafelé:

- Beugorjak még vásárolni?

- Nem, köszi, nem muszáj.

- De itt vagyok a bolt közelében.

- Akkor igen.

- De már elég fáradt vagyok...

- Akkor ne menj be.

- De ezt még gyorsan el tudnám intézni.

- Akkor menj be... (itt már rángatózik a szemem)

- De végül is holnap is ráér...

És folytathatnám. Többször megkérdeztem, hogy direkt szopat ilyenkor, vagy miért csinálja? Ha van egy elképzelése, akkor tegyen úgy, ha meg engem megkérdez, akkor ne kezdjen el vitatkozni...

Apróság, de napi szinten előadja.

2014. ápr. 29. 19:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez ismerõs nekem is.Viszont az én férjem nemcsak kis dolgokban,hanem nagy dolgokban is döntésképtelen.

Amikor vitatkozik, annyit szoktam mondani neki, akkor csinálj,amit akarsz.

2014. ápr. 29. 20:11
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

2-es nagyon kedves, ahogy írja, jót nevettem... hát ilyenek, na..

Kérdező, van egy ötletem: Ha kérdez valamit- bemenjek/ megvegyem/ ezt tegyem /azt tegyem? -

kérdezz vissza : Te hogy gondolod?

2014. ápr. 29. 20:14
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

#2, ez aranyos!

"ne nyaggassam mások előtt, mert sérti a férfiúi büszkeségét."

Mert 10 percig ácsorogni a gabonapelyhek előtt aaaz aztán nagyon macsós! :D

2014. ápr. 29. 20:14
 14/31 anonim ***** válasza:

Ne is haragudj de itt a példádban a te válaszaid is, te is ugyanúgy döntésképtelen vagy, mint a párod.

"Tegyük fel, felhív hazafelé:

...

- Nem, köszi...

...

- Akkor igen.

...

- Akkor ne..

...

- Akkor menj...

Most akkor menjen szegény "gyerek" a boltba vagy ne? Kell valami, vagy nem? Te meg szörnyen határozatlannak tűnsz. Nálunk inkább az szokott lenni, hogy felhív hogy kell-e valami a boltból. Mondom neki, hogy nem kell semmi. Erre csak bemegy és összevásárol hü(l)yeségeket...mondom akkor minek hívsz fel? :D

2014. ápr. 29. 20:16
 15/31 anonim ***** válasza:

#11 is jó "akkor csinálj,amit akarsz"

Nekem kamaszkoromban, ha nem komoly vacillálásról volt szó, apukám azt mondta: ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.

2014. ápr. 29. 20:16
 16/31 mustafa33 ***** válasza:
38%

Mi lenne, ha csak annyit mondanál: -akkor kapd be!

Nem túl szalonképes társalgási modor, Poirott nem mondaná,de azt hiszem ma így is lehet :-)

2014. ápr. 29. 20:42
 17/31 anonim ***** válasza:

Én anno simán elkerültem az ilyen vitákat a párommal.

Nem mentem hozzá!

A következő versenyzőt alaposan megvizslattam már, ami a határozottságot, döntésképességet, életképességet illeti.

A hiú müzlisen én is jót röhögtem:)))

Egyébként meg azt hiszem te is adod a lovat alá.

Legközelebb ha ilyen van akkor közöld vele, hogy felnőtt ember vagy szivi ideje megtanulni egyedül dönteni asszonykád nélkül is.

Menni akarsz? Menj!

Na de..

Menj!! Semmi de. Vitának vége! Ha nem tudsz dönteni morfondírozz tovább magadban.

Ennyi.

2014. ápr. 29. 20:46
 18/31 anonim ***** válasza:

Bocs de erről Bozsena (Marica grófnő) jut az eszembe, ahol ezt mondja Marciának:

"Te bántottad meg? Még szép, hogy neki kell bocsánatot kérnie."

Amit a kérdésben írtál az tipikusan azaz eset, amikor te indítod el a lavinát, mert nem adsz egyértelmű választ. Hanem a levegőben tartod a "muszáj"-jal, hogy talán még is el kellene menned. Ő meg honnan tudja, hogy most tényleg nem kell mennie? Próbáld ki legközelebb: "Nem." Semmi cicoma nem kell.

2014. ápr. 29. 21:04
 19/31 anonim ***** válasza:
mustafa33 te mondanád ezt a párodnak?
2014. ápr. 29. 21:18
 20/31 A kérdező kommentje:

Nagyon ráragadtatok egy képzeletbeli beszélgetés egy szavára. Ez így szó szerint nem hangzott el, de a szokásos szituációkat bemutatja.

Ha azt mondom, hogy "igen, légyszi, máris mondom, hogy mi kell", akkor is ugyanígy megy a "de...".

Ha azt mondom, hogy ""döntsd el te", akkor tovább kérdezget, én meg ismételgetem, hogy döntse el egyedül.

Érdekes, hogy nagy dolgokban könnyebben dönt, vagy ott ténylegesen figyelembe veszi a véleményemet - vagy eldöntöm én, de ilyen piszlicsáré dolgoknál olyan töketlenkedést tud előadni, hogy lábrázást kapok tőle.

Egyszer azt mondta, amikor már felhúztam magam, hogy miért csinálja - hogy udvariasságból, ne érezzem azt, hogy kihagy valamiből. Elég rámenős természetem van, ha valamit kitalálok, akkor tűzön-vizen átviszem, rajta is átverem - nem ilyen jelentéktelen dolgoktól érzem vagy nem érzem, hogy szavam van...

De mondom, azt képes megszavaztatni velem, hogy Ő(!!) mit egyen, mit kíván. Hogy este még lefürödjön-e, amikor nagyon fáradt, vagy majd reggel.

Félre ne értsetek, nem ez életem legnagyobb gondja, de amikor egy napon belül ötödszörre fordul elő, akkor betikkelek :)

2014. ápr. 29. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!